İstanbul'un Beşiktaş Carşı icinde 10 yıldır simit satarak gecimini sağlayan Cavit Kılıc, simitlerini sattıktan sonra arabasını her gun yaptığı gibi simit fırınının bulunduğu sokakta, elektrik direğine zincirle bağlayıp, evine gitti. Kılıc, ertesi gun fırının olduğu sokağa geldiğinde, ekmek teknesinin yerinde olmadığını gordu. Cevre esnafın guvenlik kameralarını izleyen Kılıc, simit arabasının tanınmamak icin ustune siyah poşet geciren bir kişi tarafından goturulduğunu tespit etti. Hırsızın bulunması icin polise başvuran Cavit Kılıc, fırından gecici olarak temin ettiği tezgahta satış yaparak gecimini sağlamaya calışıyor. Beşiktaş'ta kafasına poşet gecirip, simit arabasını caldı ViDEO Hırsızlık nedeniyle mağduriyet yaşadığını soyleyen Cavit Kılıc, "Sabah geldiğimde araba olduğu yerde yoktu. Araba, fırının olduğu sokağın icerisindeydi. Orada, kilidi kırıp almış, gece 12.30 gibi. Her yerde kamera goruntusu var ama arabanın olduğu yer tam kor nokta. Zaten cop poşetiyle kendini kamufle etmiş, tanınmamak icin elinden geleni yapmış. Planlı olduğunu duşunuyorum. Bu durum beni gercekten de mağdur etti. Şu anki araba bile emanet. Yarın ne olacağı belli değil, yeni bir araba yapmaya kalktığın zaman 10-12 bin TL'den aşağı bulamıyorsun." dedi. Kılıc, "Burada daha once de simit arabaları calındı. Daha cok kucuk arabaları caldılar, buyuk arabayı ilk defa caldılar. Buyuğu de kaldırımlara gidemez, tırmanamaz. Adam rampadan cıkabilmek icin iki gencten de yardım istemiş. Oyle bir kor noktada da bir başka arabaya yuklendiğini tahmin ediyorum" diye konuştu.