Galatasaray , Super Lig 'in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'a 4-2 yenilirken musabaka sonrası Burak Elmas yonetimine tepki gosteren isimlerden biri de unlu oyuncu Şahan Gokbakar oldu. Sosyal medya hesabından bir acıklama yayımlayan Gokbakar, "Bu gune kadar tek kelime yazmadım. Hep sabır hep sabır. Saygım var makamınıza sayın başkan ama... Gecen sezon bir gol farkla şampiyonluğu kacırmış takımı, bu hale nasıl getirebilir ya bir yonetim? Bu kadar aleni doğranan bir takıma nasıl sahip cıkamaz ya bir yonetim? Bunca zaman Galatasaray'a hizmet etmiş Fatih Hoca ile nasıl hak ettiği gibi vedalaşamaz ya bir yonetim? Koskoca Galatasaray'da bu kaleciyi nasıl oynatır ya bir yonetim? Boyle bir kadın Futbol takımı nasıl kurar ya bir yonetim? Geleceğin takımını oluşturacağız deyip nasıl bu şekilde eline yuzune bulaştırır ya bir yonetim? Bunca şey ortada iken nasıl hala o koltukta oturur bir yonetim? Bunlar Galatasaray'a hic yakışmıyor bence." ifadeleriyle Burak Elmas yonetimini eleştirerek istifa cağrısı yaptı.