Şarkıcı Serdar Ortac, son yıllarda maddi sıkıntılarıyla sık sık gundeme geliyordu. Evlilikleri ve aşk hayatındaki calkantılar nedeniyle de cok konuşulan şarkıcı, onceki akşam Maslak 1453'te bir konser verdi. Sahneye cıkmadan once basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortac, 2022'ye butun borclarını bitirerek girdiğini ve bunun sevincini yaşadığını soyledi. Buyuk bir borc odediğine vurgu yapan Serdar Ortac, "2022'ye cok guzel başladım, butun borclarımı odedim. Hayata yeniden başlıyor gibiyim. Borc yiğidin kamcısı derlermiş, buyuk kamcı aldım ama hepsi bitti. Şukurler olsun Allah'a, şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye cıkacağım." ifadelerini kullandı.
Annesini dinlememesinden doğan pişmanlığını dile getiren Serdar Ortac şunları soyledi: "Annem sarışından hayır gelmez demişti. Eşim de sarışın oldu, sevgilim de sarışın oldu. Annemi dinlemedim Allah belamı verdi." Roportajın devamında, bundan sonraki planları sorulduğunda Ortac şu yanıtı verdi: "Bundan sonra kazandığım her şeyi tek başıma yeme gibi bir durumum yok. Artık kazandığım her kuruşu arkadaşlarıma dağıtacağım."