Trisha Alexander – Once Muzik Vardı / Gelişim No_ 712
Gelişim Beyaz Dizi No: 712
İngilizce Adı : Cinderella Girl (1990)
Arka Kapak:
Bu bir masal değildi.
Victoria Patterson, kocasının olumunden sonra duygusal dunyasına set cekmiş, kendini kızına ve muziğe adamıştı. Houston Universitesi'nde muzik dersleri veren genc kadın, aynı zamanda bir gazetede muzik eleştirmenliği yapıyordu. O akşam Dusty Mitchell adlı genc bir pop şarkıcısının ilk albumunu dinleyip, okuyucularına paralarını boşuna harcamamalarını oğutlemiş, sonra da Kulkedisi kıyafetiyle bir maskeli baloya katılmıştı. Yakışıklı bir kovboyla karşılaşacaktı orada. Yıllardır icinde gizlediği duygular yeniden uyanmaya başlıyordu sanki. Ama az sonra onun Dusty Mitchell olduğunu anlayıp kacarcasına uzaklaşırken ardında camdan bir pabuc bırakacaktı.
Kitabın İcinden:
Genc adamın yuzunde korkunc bir şaşkınlık belirmişti. Birkac saniye icinde ise bu şaşkınlık yerini ofkeye bırakacaktı.
"Beni neden gormek istemediğini anlıyorum şimdi. Zavallı aptal kovboyu kandırmak yeterince eğlenceli oldu mu bari? Sosyetik arkadaşlarınla birlikte iyi eğlenmişsinizdir herhalde. Ama şimdi eğlenme sırası bende kucukhanım. Sana soyleyecek birkac sozum var... ve beni sonuna kadar dinleyeceksin!"
Victoria korkuyla titremeye başlamıştı. Tum cabalarına rağmen bir turlu konuşamıyordu, dili tutulmuştu sanki.