Merhaba arkadaşlar;
Biz dun akşam otobus yolculuğundayken ben bir turlu uyuyamıyordum fakat bir ara nasıl olduysa bayağı bir derin uyudum.Ahh ahh keşke uyumasaydım

Ruyamda cok cok cooook yakışıklı birisini gordum ama oyle boyle değil feci şekilde yakışıklı.Universite ortamıydı onunda bir konuda odev yapması gerekiyordu konu "Moda tarzı".Ben normalde moda ne bilmeyen hic oyle uğraşmayan bir kızım fakat konu oydu işte "Moda Tarzı"!..Hic kimse o kişiyle bu konu hakkında calışma yapmak istemiyordu ve o da uzuluyordu hicte artist birisi değildi.Gayet saf ve normal birisiydi.Tam umudunu yitirmişken ben ona"Bir sakıncası yoksa ben calışabilirim."diyordum.Gercekten mi tarzında sorular sorup seviniyordu ama bana bakışı cok guzeldi

Yani o da beni seviyor gibi bakıyordu sonra aniden goruntu değişti.Bir duvar mı ne vardı ustunde oturmuştuk.Ben modanın tarihini arıyordum o da resimler ciziyordu.Sonra iki tarzı birleştiriyorduk ve yeni modeller ortaya cıkarıyorduk.Kargo tipli etek vs..Sonra tam o anda uyandım

Annemin yolculukta elinde tuttuğu kutunun icindeki kuşum(adı cakmak)yere duşmek uzereydi ki son bir hamle ile yakaladım.Annemde uyanmıştı o anda.O ruyamdaki kişiyi de halen daha unutamıyorum sarı uzun saclı,gur fakat belirli bir şekle sahip kalın kaşlıydı,gozleri simsiyahtı onu normal hayatımda bir yerde,bir resimde gormuş olmalıydım.Sonradan aklıma geldi o Charlie Robert SIMPSON'a(Google'dan resmine bakabilirsiniz)benziyordu.Tabi ondan bayağı bi gencti.İnsanların yuzlerini hafızamda tutamadığımdan o kişinin tipini de biraz unuttum ve o kişiyi ruyalarımda en az 5 kere gormuştum.Hepsi aynı kişiydi.Eğer tekrar gorursem unutmadan resmini cizeceğim fakat ya kotu bir resim cizersem diye boyle robot resim filan uzerine kurulu bir site biliyor musunuz?Belki onun bir robot resmini cizerim

Ama o kişiyi ilerde ya da şimdi oyle ya da boyle bulacağım.Mutlaka birgun bulacağım...