Yaz tatilinde okulların acılmasına 15 gun kala forumlara bakarken epey sıkılmıştım.
Uykum vardı.Yatağıma uzandım.Dinleneyim derken uykuya dalmışım...

Eski Evimizdeydik.Saat 8'di.Oturma odasında oturmuş televizyon izliyorduk.Hava soğuktu.Odanın icinde soba varmış gibi sıcak diğer odalar soğuktu.Tuvalete uşenerek gittiğimde (Sobalı evde oturanlar bilir sıcacık yerden tuvalete gitmenin ne kadar zor olduğunu)Cocuk odası koridorun sonundaydı.Orda Takoz bilgisayarım her zamanki gurultusuyle odada loş beyaz bir ışık bırakıyordu.
Etraf Karanlıktı.Takoz bilgisayarımı kapatmaya gidiyordum.Odaya Gittiğimde ışığı yakmadan direk fişini cektim.Salon koridorun sonunda geniş bir yerdir.Yeni bilgiisayarım o zamanlar ordaydı.Tam gidecekken birşey beni cocuk odasından salona ZOOOOOOOOOOOONNNK Diye buyuk bir hızla cekti.Artık yercekimsiz ortamdaydım ve yeni bilgisayarıma bakıyodum
Uyandığımda terler icindeydim..
Bu yazıları yazarken eski bilgisayarımmı ozlediğimi belirteyim cok kilitlenirdi ama delikanlı adamdı ya

Birde genelde gorduğum ruyalarda ayakkabısız oluyorum yalın ayak ?

Yada Eski evimizde olup ben yatağımda yaparken birşey beni ayaklarımdan cekip ZOOOOOOOOOOOOOOONK diye salona cekiyor...

Gecenlerde cok super guzel bi ruya gordum ama uyandığımda unutmuşum :S