Margaret McKean - Şu Cılgın Gonul / Yeni Umutlar - 19
Gelişim Yeni Umutlar No: 19 (1984)
İngilizce Adı : This Wild Heart (1982)
Second Chance at Love Books
Arka Kapak:
Kansere yakalanan kocasının zamansız olumu, Dusty Winthrop ’un, yaşama sevincini ciddi bir iş kadını maskesinin altında başarıyla saklamasına yol acmıştı. Etrafındaki hic kimse bu soğuk cehrenin altında yatan ihtirasların farkında değildi. İşte Ben Foster, tam da boyle bir anda cıktı genc kadının karşısına. Onun ısrarlı duygusallığı ve bitmez tukenmez istekleri Dusty ’nin butun direnme gucunu kıracak ve genc kadın en sonunda ona teslim olacaktı. Ama Ben ’in Texas ’taki ciftliğinde kotu bir surpriz bekliyordu onu. Hayır! Hastane koridorları ve korkunc bir hastalıkla dolu gecmişinin yeniden hortlamasına izin veremez, boyle bir yaşantıya bir kez daha katlanamazdı.... Ve Dusty, Ben ’i terk etti...
Kitabın İcinden:
Dusty ’nin duyduğu arzu şimdi butun vucuduna yayılmıştı.
Ben, Dusty ’nin boynunu opuyor, bir yandan da gomleğinin duğmelerini acmaya calışıyordu. Az sonra, Dusty sutyeninin ustunden goğsunun avuclandığını hissetti. Ben ’e iyice sokulurken goğus ucları da sertleşmişti.
Ama bu anda birdenbire, gozunun onune Randy ’nin zayıf vucudu, solgun rengi, gozleri ve kendisine uzanan titrek elleri geldi.
Kendini Ben ’in kollarından kurtararak yere oturdu. «Yapamam,» dedi. «Burada değil, bu evde yapamam.»