bir kalabalığın icinde buldum kendimi. benim duğunummuş. sonra annem cağırdı hadi hazırlan diye. bir odaya gittim. anne kiminle evleniyorum dedim. bir kantinciyle dedi. anne dedim ben tanımadığım biriyle nasıl evleneyim dedim.gel gel dedi. tam giderken masada nikah defterinin ustunde ikimizin kimliği vardı. resmini gordum icimdden ben bununla evlenmem dedim. pencereden baktım onun ailesi geliyordu..hep zenci. kız erkek. icinde kendide vardı. sonra iclerinden bir zenci oğlan yanıma gelerek el sıkıştık. ama ben hala evlenmem diyorum. bir yandannda engelli olduğumdan mecbur hissediyorum. bu arada 2 tane hani hacda giyerler ya beyaz kıyafet, onu giyen 2 adam gordum nikahımızı kıymak icin bekliyorlardı. annem yine benni bir odaya goturdu. orda benim gercekten evlenmek istediğim kişiyi aradım, duğunum var sende gel dedim ama telefon cekmedi onu dedikten sonra. annem kutudan gelinliğimi cıkardı. tam giydiymeye calışırken gelinliğimi aldım kactım. arabaların arasından hızla gectim gelinlikle. orda uyandım.
yorumlarsnız cok sevinirim.alllah razı olsun.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Lutfen yardım.........