Emma Darcy - İki Aşk Arasında
Gelişim Beyaz Dizi No: 190 (1984)
İngilizce Adı: Tangle Of Torment
Arka Kapak:
Yetenekli ve hırslı bir reklamcıydı Maggie. Ama nişanlı oluşu, mesleğinde yukselmesinin onunde ciddi bir engel oluşturuyordu. Bir gun evlenebilir ve her şeyi yuzustu bırakabilirdi. Ama gercekten evlenebilecek miydi? Patronu lan Drake ’i tanıdıktan ve onun karşı konulmaz cekiciliğine kapılmaya başladıktan sonra?.. Maggie, nişanlısı Dan Barlow ’a karşı beslediği duygulardan kuşku duymaya başlamıştı artık. Ama onun bir aşk seli gibi lan Drake ’e doğru suruklenmesini engelleyen guclu bir neden daha vardı: Patricia Hollis. Ian ’la nişanlı olan ve onu deli gibi seven bu genc kadın, Maggie ’nin altust olmuş hayatına ciddi bir acı veriyordu. Ian ’ı Patricia ’dan ayırmak istese bile, buna hakkı var mıydı?..
Kitabın İcinden:
Maggie ’nin tum benliğini saran bir opuştu bu. İkisinin arasındaki ac istek, bir anda kendini gostermişti. Ama birdenbire lan Drake geri cekildi. «Hayır... Delilik bu... Delilik...» diye soludu.
«Neden?»
«Seni istemiyorum Maggie. Kişiliğimi yaratmak icin cok savaş verdim. Şimdi ise, hoş, doğal ve duzenli bir aile hayatı istiyorum. Pat ’le evleneceğim.»
Maggie kendisini tokatlanmış gibi hissetti. Soğuk bir sesle, «Ama onu sevmiyorsun.» diye homurdandı. «Tıpkı Dan ’e karşı olan duygularım gibi.. .»
«Onunla evleneceğim. Ayrıca buyuk bir yanılgı icersindesin. Pat ’i seviyorum.»