arkadaşlar 3,4 gun once bi ruya gordum.başları galiba okulumda geciodu. net hatırldaığım tek şey o sahneydi.sahneyi anlatim:şimdi aynı dizide oynayan 2 kız bi erkek bizim evde oluolar.benim yatağımda(cek yat)oturuolar.işte konuşuoz ama evde kimse yok tedirginim biraz ailem gelcek diye

ailem gelio hoşgorulu karşılıolar.ama kızlar yabancı ve benim yaşımda.biri sarşın biri esmer.kızlar benim yatağımda uyuor.erkek olan başka bi odada sonra ben başka bir yatağa uyumak icin yattım.tam o sırada cep telefonum caldı onları 2 saatliğine bakmamı soledi.bende bana haber vermedin dedim ve telefonu kapattı.kızlar uyandı sonra konuşmaya başldım tabi yarım yamalık(sarışınla cok iyi anlaşıyorduk) ingilizcem iyi değilde

sonra onlardan mail adresini izledim.işte konuşmalarla 1:30 saat gecti yarım saat kaldı gitcekleri icin cok uzuluyodum.15,20 dk gecti uyandım.kalbim hızla carpamay başladı ve aklımda sadece o sarışın kız vardı.ona resmen aşık olmuştum.ne zaman onun fotosunu gorsem yada aklıma getirsem kalbmi hızlanıyor.ve icimi buyuk bir sevgi kaplıyor.resmen kıza aşık oldum ve hala aşığım onu cok seviyorum.mail adreslerini hatırlayamadım

bu ruyanın anlamı ne sizce ilerde onla sevgili mi olcam tanışcammı?
lutfen yorrumlayın