Oncelikle kabus sonunda gece 4 gibi uyandığımı ve neredeyse gercek olduğunu sandığımı soyleyeyim. Gelelim ruyaya;
Kız arkadaşım ile bir evin bir odasında karşılıklı oturuyoruz. Evlenmemize az kalmış. Kalacağım ev guzel olmadığı icin kız arkadaşım gelmek istemediğini soyluyor. Ben de hayal kırıklığına uğruyorum. "Benimle bir kuru ekmeği paylaşmaya razı değilmisin? ukalalık yapıyorsun", diyorum ve icerideki odaya gidiyorum uzgun bir şekilde. Elime kalın bir kitap alıp okuyorum. Gelip benim gonlumu almasını bekliyorum bir yandan da. Ancak az sonra ne goreyim, kız arkadaşım ayakta zor duruyor odanın kapısına kadar geliyor. Felc gecirmiş gibi, konuşamıyor, ayakta zor duruyor duştu duşecek. Sanki can cekişiyor. Kurtarmaya calışıyorum birşeyler yapıyorum ama duzelmiyor. cok fena ağlıyorum ve bu sırada ani bir şekilde uyandım.
O kadar gercekciydi ki hala etkisinde olduğumu soylesem yalan olmaz. Sıradan tabirlerle acıklanabilecek bir ruya değil gibi. Birşeylerin etkisinde kaldığımı da sanmıyorum.
Paylaşayım dedim. illa tabir ile ilgili yorum gerekmiyor. zaten tam bir tabir de cıkar mı bilmiyorum.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Kız arkadaşımla ilgili bir Kabus