Bugun,(heralde sabaha karşı) ruya gordum.İstanbul gibi biyerde akşam ustu boşboş dolaşıyorken buldum kendimi...akşam ezanı okunuyor...bende başladım dua etmeye"Allah'ım nolur artık bana gore bi kız olsun nolur bi sevgilim olsun"diye ama gercekten cok icten dua ediyordum... sanırım o ezan sesi sabaha karşıydı yani ruyamda akşam ezanı sandığım şey gercekde sabah ezanıydı...ilk defa bu kadar icten dua ettim gercekden...şimdi diyeceksiniz belki...bugun 14 şubat sevgililer gunu...aklında bugun wardı ve onun icin dua etmişsindir diye...hayır aklıma bile gelmedi....hatta gece 2.30 da eve girdim.(sinemadan geldim)aşk filmi falanda değildi...recep ivedik 2 ye gittik arkadaşla...yani komedi...anlayamadığım tamda bugun oyle icten dua etmem benim kafamı karıştırdı gercekten...

hep istedim bi sevgilim olsun diye ama olmadı şuana kadar....platonik bi aşık(tım)...unutmaya calışıyorum.benle cıkmak isteyenlerde oldu ama o kızı sevdiğim icin cıkmadım......onuda unuttum...bomboş kafa geziyoruz

lutfen yardım edin bugun boyle ruyamda dua etmem sizce nedenn...belkide gercekden dua ediyodum o zaman...bugun belkide sadece tesaduften ibaret