Benim hayatta hic tahmin edemeyeceğim birini ruyamda gordum.
Mustafa KEMAL'i ruyamda gordum

Ruya:
Ben ve sn Mustafa KEMAL evdeydik evde bizden başka kimse yoktu sadece ikimizdik tek evdeydik...Mustafa KEMAL cok hastaydı bende başında bekliyordum oda hic konuşmuyor sadece bir noktaya bakıyordu ve cok sinirli bir hali vardı.Baktım ağzı kurumuş kalkıp ona su getirmek icin mutfaga gittim suyu getirip uzattıktan sonra elimden tutmadı...Cok susadığını biliyorum ama o suyu elimden alıp icmiyordu, neyse...Birden baktım ayağa fırladıo hasta haliyle nasıl okadar hızlı ayağa kalktı bir turlu anlayamadım.(Tabi o esnada bende dona kalmıştım), ne oldu neden kalktın cok hastasın dinlenmen gerekiyor dedim ama beni dinlemedi, bana dedi: "Turkiye'de savaş var onların bana ihtiyacı var benim gitmem gerekiyor " dedi. O hasta haliyle onu bir yere bırakamazdım ayaklarına kapandım gitmemesi icin cok yalvardım tabi ayaklarına kapanırken ağlıyordum.(Haa soylemeyi unuttum benim dikkatimi ceken şey Sn Mustafa KEMAL'in yuzu cok kırmızıydı bilmiyorum hasta olduğu icin mi yoksa sinirli olduğu icin mi? )...Gitmemesi icin ayaklarına kaanık haldeyken birden uyandım.
inanın şuan bunları yazarken bile gozlerim doldu...Boyle buyuk bir insanı ruyamda goreceğimi hic ama hic tahmin etmezdim.Tesedufun obur yanı o ruyadan sonra başka bir ruya gordum oda teroristlerle savaşıyordum onu anlatmicam...Sadece Mustaf KEMAL ile gorduğum ruyanın ne anlama geldiğini merak ediyorum...