Arkadaşlar biraz karışık bunun sebebi movie max de fantastik filmleri izliyorum(hell boy falan) bide son zamanlar biraz bilgiasayar oynuyorum ama asıl konusu bununla alakalı değil.

Şimdi bi ada var yuvarlak bir ada ve bu adada 8-9 tane farklı ırk tan ulkeler var yan yana(elfler-insanlar-orklar vs vs...)şimdi bunlar arasında cok buyuk bir savaş oluyor elf lerde insanlar muttefik diğerleri de aralarında ve savaşı elf ve insanlar kazanıyor.(İşte asıl beni ilgilendiren kısma geldik). Elflerin başında bir kız var savaşı kazanmayı sağlayan adı Arden The Druden(ruya sacma sapan bi gunluk ruya demeyin oyle olsa ismini hatırlamazdım)bir elf bu orta uzunlukta sarışın zarif guzel bir kız ve ben bı kız a tam anlamıyla aşık oldum ve bu 1 gunluk saca bir ruya değil bu hayatımda ilerde yada yakın bir zamanda kesinlikle gercek hayatımla 1 ilgisi olacak ve ben hergun kafayı yiyorum internette bakmadığım sayfa yok "ARDEN" diye sonuc yok iielf sitelerine baktım yine boyle birisi yok ama kızın yuzu aklımda arkadaşlar avatarımdaki kız a cok benziyor ama sadece bu değil bi suru resim var hepsine benziyor ona bakıyorum buna bakıyorum kafayı yiorum en yapabilirm biri yardım etsin yorumlarsın

ruyaya devam edelim belki sonuc cıkar ... işte insanlar la elf ler galibiyeti kutlarken insanların ustune meteor gibi bişey duşuyor yaşadıkları şehrin ustune (artık meteor mu, duşman gemisimi ne) ve sadece elf ler kalıyor ve galibiyeti kutlarken elf lerin tanrısı geliyor ve Arden imi alıp goturuyor (havaya goğe gidiyorlar) evet arkadaşlar yorum ztn ordada uyandım duşunuyorum icim gidiyor tanrı kızı goturmesi aklıma geldikce (tabi hemen değiştiriyorum alıp ben goturuyorum ) evet arkadaşlar yardım bekliyorum yoksa psikoloğa gitcem

saygılar