Ruyamda bir yarışmadayım..Herkes cabalıyor..Ne icin bilmiyorum..
Bende onumde bir suru şeker var..Onları yiyorum..Ama ne bulacağımı bilmiyorum..

Derken icinden bir altın anahtar cıkıyor..
Cok sevincli oluyorum..
Anahtarı alıp koşuyorum..
Birden elimede bir tomar para geciyor..Nerden cıktı bilmiyorum..
Sonra uyandım...
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Ruyada seker gormek
ruyada seker gorulmesi, ferahlıga, sevince, kolay ve rahat bir rızka yorumlanır.ruyada seker almak, yemek, eglenceli bir yasam, zengin olmak anlamındadır. cuvallarla dolu toz veya kesme seker gormek cok fazla para kazanmak anlamındadır. birine kutuyla seker ikram etmek bagısta bulunacagınıza yorumlanır.
Ruyada altin gormek
ruyada altın gormek birkac sekilde yorumlanır. ruyada altın ile ilgili herhangi bir sey gormek, maddi, manevi ve saglık yonunden istenilen seylerin gerceklesecegi, cevreden iyilik ve yardım gorulecegi bir doneme girildigini gosterir altın para, dedikodu demektir. altınları yıgılı bir sekilde goren kimse, birisiyle ilgili bir sırrı ogrenir. bekar bir genc kız ya da erkek altın yuzuk takarsa iyi bir evlilik yapar. bir erkekten altın para, altın ziynet esyası alırken goren bir kadın, gizli bir iliskiye girisir. ama bu durum muhakkak duyulacaktır.
Ruyada anahtar gormek
ruyada anahtar kaybetme, erkekler icin, ev degisikligine,kadınlar icin, evliliginde gecimsizlige isarettir. anahtar bulmak guc ve iyi bir gelecek saglayacak bir ise baslanacagına isarettir. anahtarla kapı acmak, problemlerin cozumunun gorundugunden daha kolay olduguna isarettir kırık anahtarı gormek,cevrenizde arkanızda konusan dostlarınızın varlıgına isarettir. anahtar calınması,islerinizi bos vermenizden dolayı cok zor durumlara duseceginize isarettir.
Ruyada para gormek
ruyada para almak :vermek veya tomarla para gormek, iyi sans ve zenginlige yorumlanır. para bulmak, sansının iyi olacagına ve zengin olunacagına isarettir. para kaybetmek, kısa surecek sıkıntı ve uzuntuye yorulur. para saymaksa, beklemedigi kadar basarılı olacak bir ise yorumlanır. gumus para guzel haber, mutluluk demektir. bakır para guzel, ugurlu bir istir. altın para kıskanclık, dedikodu ve sıkıcı soz olarak yorumlanır.
İctenlikle !