ilk once ruyamda kendimi turk askeri olarak gordum,elimde silah yanımda tank arabaları yani resmen savaş alanı.neyse ben elimde silah militan askerlerine bazuka gibi birşey gonderiyorum ardından onlarda bizim tarafa aynı bazukadan yolluyorlar sonra elime silah alıp onların olduğu tarafa militan askerlerine ateş etmeye başlıyorum aradan biraz zaman geciyor ve sonra bizim olduğumuz tarafa militan askerleri gelmeye başlıyorlar 3 er 4 er ve militanların başı olan adam bize siz salaksınız diyor ve sonra bu adamın bizi oldureceğini soyluyor.ben yere sırt ustu yatmaya ve elim başıma kapancak şekilde yerde yatıyorum oyle.ve sonra bu militanların başı aramızda 20 metre gibi bir ara var aramızda ateş etmeden ben kendi kendime diyorum şehit olacağım diyorum ve salavat getiriyorum adam ateş ediyor ben vurulduğumu zannediyorum sırtımdan,biraz zaman geciyor ve sonra ayağa kalkıyorum sonra bu adam beni ve yanımdaki turk askerlerini alıyor kendi bolgesine goturuyorlar bu militanların başı bizle sohbet ediyor ve diyor ki siz militan olacaksınız biz birşey demiyoruz,ve ruyama gore aradan biraz zaman geciyor aynı gun icinde yanımda bi arkadaşımla biraz geziyoruz o bolgede bi tarla gibi yokuş aşağı giden bi dağ,tepe,yol gibi biryer diyorum ben hadi kacalım ve başlıyoruz koşmaya oteki arkadaş beni solluyor bayağı koşuyoruz biz ve ben oteki arkadaşa bekle diyorum ve yetişiyorum ve militan şehrinden bi yerlere kacıyoruz merdivenlerden cıkıyoruz ve en son olarak bu adamların bizi bulmamaları icin elimizden geleni yapıyoruz ve bi adamın kapısını calıyoruz adam acıyor kapıyı bize buyrun diyor biz adamın evine giriyoruz arkadaşla herşeyi anlatıyoruz adama ve daha sonra apartman icinden bağrışma sesleri geliyor bizi korku sarıyor ve yakalanacağımızı duşunuyoruz hemen,ve kapı calıyor ama kapıyı calan benim kendi annemmiş ve diyorki sakın aşağı inmeyin diyor gidiyor annem ve sonra uyanıyorum allah'tan biraz daha surseydi ruya olebilirdim cok kotu oldum gercekten anlayanlar bilir sadece cok garip,enteresan off offf uykum kactı birde sabahın 6 sımıydı neydi uyandığımda arkadaşlar boyle bir ruya icin yorumu olan varsa lutfen yazsın yardımcı olsun.