Simdi Ben daha once bir Ruyamda Bos bir bina buyuk ve icinde cingene yada capuLcu veya evsiz yurtsuz diye tabir ettigimiz cocukLar Var. Bu ortama giriyorum ve Hemen Geri Cikiyorum Bu Ruya boyLe bitiyor.

Aradan geL zaman gec zaman Baska Bir Ruya. YoLda Gidiyorum ve bir cocuk Cuzdanimi caLiyor Hemen fark ediyorum 5-6 kisiLer ve cocugu yakaLamaya caLisiyorum. Cocuk yakaLanacagini anLayinca Cuzdani yere Atiyor o esnada oteki cocukta aLmaya caLisiyor ama ben aLiyorum. Tabi Kredi Karti feLan yere Dusuyor onLarida aLiyorum.. Ardindan Bu 5-6 cocuk Etrafimi Sariyor Beni oyLe bir sıkıstırıyorLarki boyLe hareket dahi edemiyorum. Sonrasinda Biri eLini cebime sokuyor para varmi diye Fark ediyorum ve cebimdeki parayida eLime aLiyorum. Oteki cocuk niye aLamadin diye ona firca atiyordu Sanki.

Sonrasinda tamam cocukLar size cikoLata aLicagim diyorum ve hep beraber Karsidaki markete giriyoruz. Ne hikmettir ki Aksam doLapta cokonat gormustum Ruyamda da bu cikoLatayi goruyorum ve aLiyorum Market Sahibine 10 ytL uzatiyorum. Market Sahibi diyorki bozuk yok 1 dakika Marketin Arka Tarafindan Kapiyi aciyor ve banada geL diyor. Birde Ne goreyim Marketin Arka Tarafindan gidiLen yerde Daha onceki gordugum bos bina ve ici bu cocukLarLa oLan Yer. Yani O Anda Hemen diger Ruya'yi hatirLiyorum ve oraya girmemem gerektigini dusunup marketten hizLa uzakLasiyorum. Sonra Ruya bitiyor..