Arkadaşlar omrum boyunca gorduğum en değişik ve urktuğum iki ruyayı bu gece gordum ve anlamlarını oğrenmek istiyorum, bir fikri olan yazarsa sevinirim.
belki şunla bağlantılı olabilir yaklaşık 3 aydır devamlı ibadete başladım, namazlarımı kılıyorum sabah erken kalkıp kitap okuyor ve tesbih cekiyorum, dışarıda nereye gitsem surekli tesbihteyim.
birincisi :
ruyamda evimizde misafir var ve gece gec saatler misafir cocuğunun yattığı odada akrep goruyorum ve oldurmeye calışıyorum paramparca ettiğim halde olmedi ve o anda misafir cocuğunun yattığı yatağa girip o cucuğu soktu, ama sonra akrebi tutup yanan sobanın icine attım, sonra iyi yuzlu ve genc bir adam akrepler ilgili olarak bir ayet okudu burada akrepe sanırım delal-i nur dedi ayette ne anlattığını hatırlayamıyorum, hatırladığım akrebin 5 adet ruhu vardır ve hepsi olmeden olmez dedi, ardından bir akrep daha gordum ve onuda oldurmeye calıştım ve haikaten akrebi ruhlarınıda gordum başının uzerinde 5 adet canavara benzeyen yaratıklar vardı ben vurdukca onlarda yavaş yavaş oldu, sonra akrep rulo şeklini alıp oldu, onu sobaya atarken onceki attığım akrebin kopek suretini aldığını ve o şekilde yandığını gordum.
ikincisi :
Benim hanımın annesinin evine gidiyorum indiğimiz duraktan başlayıp eve gidene kadar bir adam bizi takip ediyor, apartmana girerken hanım onden giriyor sonra bu adam arkadan gelip kapıyı kapatıyor ben dışarıda kalıyorum ama hanım hicbir şey yokmuş gibi yukarıya cıkıyor, bu adam siyah ceketli siyah pantalonlu ve siyah şapkalı, temiz yuzlu, bana daha nereye gidiyorsun haydi işimiz bitti gidiyoruz diyor, bende ona şimdi gelemem ayın 16 sında gel diyorum.
o arada uyandım ve bu adamın azrail (a.s.) olabileceğini duşundum.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Rica etsem bilgisi olan ruyamın tabirini yapabilirmi ?