ruyamda bir hastahanedeyim ve bu koridordabenden başka bi hasta yok daha sonra beni başka bir odaya alıcaklarını soyluyolar ve beni aynı koridorun sondan 2. sıradaki bir odaya alıyorlar her odada 2 yatak var ve bu odada başka bir hasta daha var benim ile yaşıt bir kız ve ayrıca soylemek isterim 2mizinde neden hastahanede yattığını bilmiyorum neyse ben bu kızla muhabbet ediyorum arkadaş oluyoruz ve gercektende cok guzel bir kız ve ben bu kızdan hoşlanmaya başlıyorum neyse ben taburcu oluyorum ve 1 gun sonra aklıma geliyo bu kızın yakını yoktu bi ziyareine gideyim hemde onu bu vesile ile gormus olurum diyorum ve elime bi demet kırmızı daha tam acmamıs gul alarak hastahaneye gidiyorum ama heryeri arıyorum her odaya bakıyorum ama kızın kaldığı odayı bulamıyorum umudumu kesip dısarı cıkıyorum ki 2 abimi (oz değil) goruyorum 2 sinide cok severim 1.sinin adı ahmet 2.sinin adı mehmet olsun sonra hayırdır işinizne diye soruyorum onlarda 1rini ziyarete geldik diolar bende gelmek istediğimi soyluyorum ve tamam diyolar hastaneye tam girdiğimizde be yazı goruyoruz ziyaret saati bitmiştir diye ama ben suan gercek hayattada olduğum gibi hastahanede stajerim gelin benle diyorum ve 3cumuzde 1er doktor onlunu giyiyoruz be ahmet abim bni izleyin diyor bizi odaya goturuyor yolda bi kac doktur ve hastahane mudurunu goruyorum ve sonunda i odaya giriyoruz bu benim eski odam kızla birlikta durduğumuz oda ama oda bomboş sonra bir hemşire geliyo ve burdaki hastaya ne oldu diyo soruyoruz oldu diyo tabiki uzulup hastahaneden cıkıyoruz ama hastahanenin bahcesi bizim okulun ki ile aynı oluyo onu orman arkasında bi surukalorifer kazanı dolu odalar var solundada futbol sahası kumdan mehmet abi orda bizimle ayrılıyo ben ahmet abi ile yalnız kalıyorum ve bi sure sonra elindeki 2 tasmayı farkediyorum 2 tane kopeği tutuyo ve kopekler aynı zamanda birer insanada donusebiliolar bunlar karı ve kocalar evli bir cift yani neyse bunlar kavga ediyolar ve biri binanın kazan dairelerini olduğu bolgeye kacıyo ahmet abim benden onu getirmemi istiyo bende oraya doğru gidiyorum okulun arkası bataklık gibi bi suru işci var ve tinerci cocuklar var benden bişi istiolar ellerinde bıcak var ve o anda kopeği goruyorum ve tutup ahmet abime geri getiriyorum sonra asfalt bi yol var bayır orda kopeği ona veriyorum ayrıca soylemeyi unuttum okulun bahcesinde insanlar var parti gibi bişivar bu senede ben liseden mezun olucam soleyeyim dedim kopeği ahmet abime verdiğim sırada bi kac kişi toplanıo ve kopeklerin ne kadar guzel olduğunu ne kadar buyuk olduğunu soyluyolar.
bundan sonrasını hatırlamıyorum evet bana yardım edecek biri varmı bu ruya bi anlam tasıyomu yoksa bi tarafım acıkmı kalmıs