Arkadaslar dun ruyamda fırtına kopuyordu sanki vapura binicektim tam koştum koştum vaput kalkıcak diye tam binicem vapur gitti arkalarından bagırıyorum ya kardeşim beni niye beklemediniz diye yanımda bir adam vardı sanki ona da bu derdimi anlatırken biribirden muthiş bir fırtına koptu benim kacırdığım vapur kendi ekseni etrafında cok feci donuyordu ve icinden insanlar denize ucuyodu yanımdaki adamda bak bak insanlar denize duşuyor boğulacak diyordu ama nedense bu fırtına beni etkilemiyor sadece goruyordum tam karşımda boğaz koprusu sanki battaniyeyi boyle silkelersiniz ya onun gibi silkeleniyordu arabalar denize benim korkudan aglıyacagım gelmiş bi şekilde yanımdaki adama ustaa neler oluyor yaa dememle sanki bi tane araba boğaz koprusunden taa bizim oraya kadar duştu fırtınanın etkisiyle bir hışımla suya daldım adamı kurtarayım die ama daldıgım yer cok yosunluydu.. tam adamları kurtaracakken fırtınaaaa die bagırarak uyanmışım gozumu actıgımda tum herkes başımda ne oldu oglum diyordu .. hakkaten kan ter icinde kalmıştım şimdi internetten baktım Fırtına diye ruya tabirlerini buraya yazayım.. sizin yorumlarınızıda bekliyorum

Fırtına

Bakınız; Ruzgar.

Fırtına ruyaları kotuye yorulmaz. Bunlar pek cok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kacınılmazdır. Ortalığı altust eden bir fırtına hayatın tamamen değişeceğini acıklar. Ruyada fırtına buyuk değişiklik olarak yorumlanır. Boyle bir fırtınada kaldığını goren kimse, kendisine yepyeni bir yol cizecektir. Fırtınadan evi ucan biri taşınır. Fırtınada her şeyin yerle bir olduğunu goren biri adeta yeniden doğar.

----------------------

Ruyada fırtına buyuk değişiklik olarak yorumlanır. Ortalığı altust eden bir fırtına hayatın tamamen değişeceğini acıklar. Boyle bir fırtınada kaldığını goren kimse, kendisine yepyeni bir yol cizecektir. Fırtına ruyaları kotuye yorulmaz

----------------------------

Ruyada bulundugu yerde bir firtina koptugunu gormek, isinde veya evinde bir tatsizlik cikacagina, firtinadan za rar gormek, bu tartismaniz cok kotu sonuclanacagina; firtinadan evinin catisinin uctugunu gormek, ev halkindan birisinin olumu ile yorumlanir