fan firenzi oyunu fanfirenzi 3

İtalya'nın en unlu Moda ve Tasarım okulu Istituto Marangoni 31 Mart 2008 Pazartesi gunu saat 17:00'de Firenze Yurtdışı Eğitim organizasyonu ile AKM Sinema Salonunda Turk oğrencilerle buluşuyor.

1935 yılında Milano'da acılan Istituto Marangoni bugun tasarımın 3 buyuk başkenti olan Milano, Londra ve Paris kampuslerinde Moda ve Tasarım alanında eğitim vermeyi surduruyor.

Her yıl binlerce oğrenci iyi bir eğitim almak ve tasarım dunyasında sağlam bir yer edinmek icin Istituto Marangoni'yi tercih ediyor.

Istituto Marangoni Moda ve Tasarımın ceşitli alanlarında Universite, Sertifika, Master ve Sertifika programları sunuyor.

Tasarım dunyasının onde gelen isimleri derslere eğitmen olarak giriyor.

Profesyonellik sınıflara taşınıyor ve oğrenciler eğitim hayatları surerken iş hayatıyla tanışıyorlar.

Bu ilişkileri yeteneği ve vizyonu ile birleştiren oğrenciler mezuniyetlerinde guncel portfolyoları sayesinde unlu markalardan iş ve staj teklifi alıyorlar.

70 farklı ulkeden gelen oğrenciler sınıflarda kendi kulturlerini ve stillerini yansıtıyorlar.

Istituto Marangoni oğrencilere profesyonel Moda ve Tasarım eğitimi verirken onlar aralarında kultur alışverişinde bulunuyorlar.