Merhaba,
Bu gece ruyamda kuru ve kurak col gibi bir toprakta namaz kılıyordum ancak sureleri unutmuş olduğumu farkettim ve namaz kılarken surekli sureleri hatırlamaya calışıyordum ve en sonun sureleri unuttuğum halde namaza devam ettim.Ardından o kurak yerde aracla yolculuk ederken sureler aklıma geldi ve yol kenarında durup namaz kıldım.
Selam verip namazı bitirdikten sonra Muhteşem yuzyil dizisinden aklımda kalan Şehzade mustafa yanıma gelip yakınlarda HZ.İsa nın mezarı olduğunu mezarı acmam icin ona yardım etmem gerektiğini soyledi.
Geldiğimiz yer bir mezardan ziyade dar bir yol kenarıydı yolda ve kayalıkta 2 işaret vardı.Yolda olan işareti gosterip;bu Hz.İsayı gomen havarilerin işareti kayalıkta ki ise Tanrı'nın işareti dedi ve mezarı actık.
Mezar bir yere doğuru acılan geniş bir kapı gibi acıldı.İcinde poşetlere bir dana şeklinde konulmuş temiz derisiz yağsız saf et şeklinde sığır eti ve bilimum hayvan şeklinde konulmuş etler vardı.
Hz.İsa gorduğumuzde şaşkındım ve bize donerek bu mezarı kapatmamızı ve burayı kimseye soylememiz gerektiğini soyledi ve mezardan cıkmadı.
Şehzade mustafa Sığır etinden bir parca koparmak ve yanına almak istedi anca HZ.İsa onları yanında goturmesi gerektiğini soyledi ve uyandım.
Acıkcası ruyanın etkisinde kaldım biraz ancak boş bir ruya mı yoksa anlamlı bir ruyamı olduğuna karar veremedim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Ruyada HZ.İSA Peygamberi gormek?