Ruya Tabirleri Bolum İndex'i
Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. Aşağıdaki bolumlerden hangisinde konu aramak istiyorsanız o index'e tıklayın ve sayfa tamamen yuklenince klavyenizden CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz.
ruya tabirinden anlayan varmı? Ruya Nedir? Turleri , Suresi Kuran'da "Ruya" ile ilgili ayetler Alfabetik Ruya Sozluğu Uyku Nedir ? Atamızın Gorduğu Ruyalar Ruya ve İslam Ruya ve Bilim Ruyanızda en son ne gordunuz ? Son ruyanız neydi ? Ruyada gorulen rakamların anlamları Haberci Ruyalar (Rahmanî

nedir,diğerlerinden ne farkı vardır ? Ruyalarla taşınan mesajlar Ne sıklıkta ruya gorursunuz ? Karabasan Nedir ? BEn bi ruya gorum gunduz gozuyle anlatıom!

Ayrildigim sevgilimi ruyamda gordum SULTAN SELİM'in gorduğu ruya "seyahat Ya Resulallah!" Ruyalar kayıt edilebilir mi? Ruya Turleri salincakta sallanmak...? Cocuk 5 yaşına kadar ruyasını gercek sanır. Gorduğunuz ruyaları hatırlama oranınız nedir? Arkadaşlar Dun Bi Ruya Gordum Bi Anlam Cıkartamadım Bide Siz Baksanız Takım elbise gormek! Ruyamda Deccal'i Gordum genelde ruyalarda ucuyorum ruyamda eski sevgilimi gordum riyamda sevdiim kızı gordum

ruyamda sevdiim kızı gordum

uyku,uyumak,uyuklamak,uyku sağlığı,uyuyamamak,uyku ve ruya ruya nedir (guncel acıklama) Ruyamda Fırtına Kopuyordu Ruya Tabirinde baktım anlamı şoyle.. 2 gun once gorduğum halen kafama takılan ruyam ruyamda tinerle bayıltıyolardı beni Cok Karmaşık... Son gunlerde cok ruya goruyorm delik deşik ettiler..! Sizinde yorumunuza ihtiyacım var!... adminim kullanıcı adım efemer Sağır oda :S garip Ruyamı Acıklayana +rep! ruyamda Kanka uyeliğim bitiyordu

Ruyada Yılan Gormek Ne Demek? sureklı aynı ruya =kız kacırmak ??? hayirdir insallah

ruyada daima kopekbaligi gormek ne anlama geliyor? Ruya'da Kedi Ne Anlama Geliyor? Ruyada Balık Gormek Ne Anlama Gelir? "Fırlama Tim Konusudur" Ruyaların hicbir anlamı yok anlamı warmı aceba Isırılmaktan bir hal oldum

RUyamda Şarkici Hadİse OlmUŞtU Mezarlik garip bir ruya Ruyamda Allahı gordum Neydi şimdi bu ?? Ruya tabirleri hakkkında... kabus kabus ruyamda evleniyordum yuzumde yara cıkıyordu kan gordum..dua ediyorum kabul olmuyor... ruyaaaa ilginc ve degisik bir ruya Ruyamda ay ortadan ikiye yariliyordu cok ilginc yılan tarafından ısırılmak ne demek Ruya ma yorum ( mantıklı yorumlar +rep ) ruyamda 3 gecedir sevdiğim kızı goruyorum!!! Yokmu bu ruyayi cevireN ArkadaŞlar RUyama Yorum GerCekten Psİkolojİmİ Etkİlemeye BaŞladi Şu ruyama yorum yapabilrmsnz!! ruyada bebek gormek.. ruyada makina gormek Ruyada Korumak gormek Ruyada Sebe suresı gormek Ruyada cadde gormek ruyada şeftali gormek Ruyada Postacı gormek beyaz beyaz şeyler cok garip bir ruya iceri girin acıklayana teşekkur ve rep... Yardim Tekrardan Rica etsem bilgisi olan ruyamın tabirini yapabilirmi ? Arkadaşlar ciddi ciddi psikolojik soruna iten ruyam !! Beni etkileyen 2 ruyam ... Ruya Tabirleri A [DEV ARŞİV] Ruya Tabirleri B-C [Dev Arşiv] Ruya Tabirleri C-D-E [Dev Arsiv] PDT® Ruya Tabirleri F-G-H [Dev Arsiv] PDT® Ruya Tabirleri J-K-L [Dev Arsiv] PDT® Ruya Tabirleri M-N-O [Dev Arsiv] PDT® Ruya Tabirleri O-P-R [Dev Arsiv] PDT® Ruya Tabirleri U-U-V [Dev Arsiv] PDT® Falci Kadın...Hasta ziyareti Ruya Tabirleri Y-Z [Dev Arsiv] PDT® ruyada olu gormek Biri bana yardım edebilirmi ? Garip Ruyalar. Ruyamda 2 kişiyi feci şekilde oldurdum Ruyamda ayrıldığım kız arkdaşımı goruyorum ve her gorduğumde.. sacımın asırı bi sekilde uzadıgını gordum Operek uyandirdi ve odam da hersey baska yerde =S Ruyamda kopeğm kactı ruyamda operasyona gidiyodum Kızıldeniz'den penguen cıktı ruyada denizde yuzmek ve sandal gormek Ruyamda Delphi Sınavından Kalmışım

Biri Lutfen Yorumlasın ruyamı yorumlayabilecek ? kaza yaptıkk... Sevgilimin olumu hic bir yerde anlamını bulamadı---ruyamda osmanlıca-turkce lugat goruyom--- Arkadasın ruyası Ruyamda sevgilim oldu guller ve şiirler ne demekse bi yardımcı olun arkadaşlar

cok acaip Peygamberimiz in mezarıymış... gercekten cok kotu oldum

okursanız anlarsınız kimse boyle ruya gormemisdir..ne gunah isledim ben...allah hayır etsin! Ruya programı siz sorun o yorumunu yapsın **RUYA GUNLUĞU 1.0** bu ruyanın anlamı nedir bilenler yorumlasın lutfen Beyaz tavşan cok acayip 5-6 yıl sonra ruyamdaki yeri buldum Sizce bu ne anlama geliyo? Ruyamda kızım vardı? İkidir aynı ruyayı goruyorum... yerde kesilmıs kafalar gormek

Ruyalarımı yorumlar mısınız ruyamda eski kız arkadaşımı gordum ruyada birisinin olduğunu duymak? Herkesten daha şanslıyım cunku onu gordum Dun gece cok korktum

Ruyamda Hz.Musa... dun gece gorduğum ruya. Slm walla korkmaya başladım bi bakarmısınız? ~~Nasıl Bişey Bu Ruya~~ Sarı Laleler Kulağımın kesildiğini gordum :S iki elimde tum kınalıydı.... ? Akşam Cok İlginc ßir Ruya Gordum sevgilimin arkadaşını goruyorum hep ... Kedi ve Kaos... ruyamda onlarca yılan gordum astral seyehat mutlaka bakın kabeye neler oldu neler Ruyamda Allah (c.c) 'ı gormuştum cok uzun seneler evvel Mezar gordum.. forumTR Bağımlılık yaptı Ruyamda Sevip soyleyemedigim kız bana su veriyodu Dun gece Gorduğum ruya tabir edebilecek varmi? dENİZ goRMEK Ruyamda Biri Bana Desteyle 20 YTL Verdi. adapazarı'nda kaos Myth Buster bır erkekle el ele tutusup yurumek ? Ruyamda hep ucurumdan yuvarlanıyorum ?!? Altın / Anahtar / Şeker / Para uNutMADIğIM bİ rUYAM...! 3 Gece ard arda Otomobil Gordum. Ruyamda Ufo goruyom Ruyamda Meğer Balığımın Olumunu Gormuşum Ruyamda 20 gun sonrasını gordum Ruyamda 20 gun sonrasını gordum ruyamda kouşan bir bebek gordum ruyamda tam bir serseriydim Ruyaları Hatırlayabilmek basortusu ve binalar yardımm arkadaşlar yaşıcak mıım yaa?? Ruya'nin icinde Baska Bir Ruya'yi hatirLamak.. ruyada se* yapmak analdınız siz onu Bir Kızın Elini Tutuyordum [+50000] ruyada ilişkiye girmek lutfen yorumlayın Ruyanda Sevdiğinle Opuşmek RuYalaRa HukmEtmeK,Siz De O ŞanSlılaRdanSanız PAylaşIn Ruyamda Sevgilimle Evleniyoduk :S arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum İki Kişinin Aynı Anda Aynı Ruyayı Gormesi Ruyanızda hic uctunuzmu???? kedi gordum Mezarlıktaydım ruyada aldatmak, ama ben onu sevdigim halde yaaaa Turk BayraGı ... ruyada akarsu gormek... şehit oldugunu gormek ***ruyamda asker gormek*** beraber yuruduk ruyamda benim boyumdan buyuk bocekler olduruyordu bu ruyamın hikmeti nedir! Ruyamda ... Ruyalar Bilimselmi Yoksa Birilerinin Senaryolarımı? Kız arkadaşımla ilgili bir Kabus Ruyamda Kopekbalığı saldırdı kurtuldum? Yuzduk Gemiye Cıktık Gemi Battı Ben Kurtuldum? Olmus Birini Ruyanda Namaz Kilarken Gormek(Cevabi Gercekten Cok Onemli) ruyada bi kızla cıkmak=? Cok ilginc ruyalar goruyorum bı yorum yaparmısınız

cok ilginc siyasi bir ruya gordum yaa arkadaşlar walla cok korkunctu 4 Ceşit ruya vardır. Ataturk'un Ruyaları Goktaşları ruyamda sevdığım kız benı istemedi Yorumlayabilirseniz sevinirim

İki gece ust uste aynı ruyayı gormek? Arkadaşımın ruyası Yuzumun Bi tarafında salak vardı bi tarafında yoktu ? Ruya Tabiri A'dan Z'ye Astral Seyahat Bu ruyamı cozmenizi rica ediyorum RuYa Da MeZaRLIĞıN DuVaRıNı ELLeRiYLe KaZMaK Bu ruyanın tabirini biri bana soyleyebilirmi? barışmak hakkında? RUyamda BaŞimdan AŞaĞya LeĞenle Su DOktU Bu Ne Demek Club penguin ile ilgili ruyam :S telefondan gelen ses Ruyamda birisi uyandirdi beni RUyada Basketbol Oynamak ruyamda sevdiğim kızı gordum Ruyada sevdiğimi başka biriyle gordum...? onu olduruyorum Ruyadaki renk tabirleri - Bilen arkadaşlar yardımcı Olsun... yorum ???? cok garip bir ruya gordum... ßir hafta pespese aynı ruayı qormek... hayatımda gorduğum en kotu ruya.hemde en kotusu 1 Gecede 3 kere sevidiğim kızı gordum arkadaşlar lutfen bi yorumlayın Ruyalar Hakkında En Sık Sorulan 11 Soru Ruyada sac yanması bunu bana biri acıklasın ruyamda kurtalıcıyım yardım Ruyamda Ormanlık Kurbanlık Koyunun Anlamı Nedir ? Cok acayip bir ruya Acayip ama guzel bi ruya bi bakın lutfen Ruyalarınızı daha kanlı canlı gormek ve kalkınca rahatca hatırlamak mı istiyorsunuz? Ruyamda dogudaydım Askerlerimiz catışıyodu ruyamı tabir edene ALLAH razı olsun Ruyanızda İstediğinizi Gormek RuyaLarımda Neden Trafık Kazası Oluyor? kotu bi ruyaydı umarım anlamı yoktur Dun Gorduğum Ruya, Dun Gorduğum Ruya, -2- ruyalar nerden olur nasıl olur Ruyada Su ve Mezarlık gormek yuzmek? Ruyada Kavga Etminin Anlamı Nedir ? Ruyada dostunla(ama kızla)sevişmenin anlamı ne? Ruyamda Kendi Duğunumu Gordum... Gizemli Cisim ve Gizemli Patlamanın Anlamı Nedir aşık olduğum insanla Kur'an-ı Kerim ayrıntılı yardım lutfen Soın 1 aydır Sınıf ve Savaş Gorduğum ruyanın anlamı nedir? ayı ile oyun oynuorm warmı otesi Lanet Olsun HAYATIMDA daha ruya hıc gormedım:S Cok aŞiri garİp bİr rUya Cok guzel bir RUYA Kıyamet! Sadece Yorum Lutfen Arkdaslar aciL Yorum anneMin ruyası icin GerekLii !! Ruyamda birini dovuyorum Ruyamı yorumlayınız. Teroristleri gordum ruyamda aşkımı ruyamda opecektim kalp krizinden gidiyodum az daha Askerde ozon tabakasını penguenler yok edio

Ruyamı Tabir Edene +++++Rep Arkim araba altında kaldı şu ruyamı bi tabirleyin İnanılmaz Bİr ruya gordum cok ilginc korkunc :S yardım edin

(((( c Ruyamı tabir edenden allah razı olsun nolur cok acil okul mudurum lutfen bir yorum yapın Okul Odevi Acil!!!! Sut ve Kolye Ama İngilizce!!!! alemlerin aslı HAYALDİR .insanlar UYKUDADIR UYKU VE RUYA GERCEGİ alemlerin aslı HAYALDİR .insanlar UYKUDADIR UYKU VE RUYA GERCEGİ Gecen gun gorduğum bir ruya. Ne anlama geldiğini cok merak ediyorum. Son İki Gecedir Ruyamda Sevdiğim Kişiyi Goruyorum? Sevgili gorduğum ruya... ( yorumlayınız lutfen ) Hele bi Şunu Yorumlayın be Arkadaşlar dun gorduğum ruya(tabir ederseniz) Ucak Duşmesi Gordum Tabir edecek Varmı??Cok karışık arkadaşlar lutfen yorumlayabilirmisiniz uzmanlar [YaRDıM] Ruyamın ne anlama geldiğine yardımcı olabiLir misiniz ? Aşkım olurmusun dedim gozleri guluyodu

Cok ilginc Bi geceydi arkadaşlar Yardım ediniz

~~~YOrumlara + repp 2 Gundur Ruyamda Sevdiğim Kızı Goruyorum ruyada para dağıtmak ruyada olu bebeği doğarken gormek ruyamı yorumlayabilir misiniz? lutfen yardım,onemli! ruyamda dua ediyorken buldum kendimi... Ruyada Zombi Gormek :S Ruyamda Annem Oldu

Ruyamda sevdiğim kızı gordum şehit olmak Sevdiğim kıza cıkma teklifi ettiğim akşam 2 tane ruya gordum!!(Bakar mısınız) garip bir ruya gordum. futbol, koşturma, hastane, alışveriş merkezi ... yorumu nedir? Ruyamda Sınıftaki Kız Arkadaşımla Opuşuyorduk !?Dudak Dudağa ?? Ruya ... Lutfen yaRdm. once babam sonra sevgilim oldu ne anlama geliyor +rep ruyamda sakal tirasi oluyordum Ruyamda Arkadaşımın Olmesi ve Tekrar Dirilmesi Annem Beni Oldurecekti ? inanılmaz ruya Arkadaşlar ruyamda ALLAH ( C.C ) ı gordum Yorumlarsanız sevinirim ? Gordugum ilgin ruyalar...ve bir sorum olacak??...yorumlarınızı esirgemeyin.. Gorduğum Bissuru Ruya Var Anlatmaya Başlıyorum Ruyamda Rahmetli Dayımı Gordum Ruyadan Tabirlerinden Anlayanlar Yorumlarlarsa Sevinrm Ruyamda Arkadaşım(kız)Kotu Yola Duşuyordu Ruyamda sevdiğimi soyledim Astral seyahat hakıında bilgisi olan Ruyamızda Hudavendigar'ı Gordum. Bu İşin Sırrı NEdir Baba Erenler? ruyada kıyameti gormek Ataturk'un Ruyaları Ruya Kac saniye surer? Ruyamda Sevgili Yanağımı okşuyordu. Ruyamda Onu Arayamıyorum bunların anlamı nedir cok onemli bir konu Ruyamda bıcaklandım sizce ne demek ?? yardımcı olabilcek bi arkadaş var mı Ruyamda rahmetli annem bana kızıyordu? Ruyamda: yağmur yağıyordu ve elimde tespih vardı Ruya nedir-Ruya ceşitleri Lutfen Biri Yarumalsın Su Ruyayi Lutfen yardım......... Lutfen bakın şu ruyaya yorumlayın yardım ruya cok acil cvp Arkadaşlar cok korkuyorum,lutfen yardım edin. Yine ben,yine bir ruya :S Ruyada namaz kılmak? ucurum Sevdiğim kız dizime yatmıs saclarını okşuyorum ? Ruyada araba kullanmak.. Ruyada Ambulans Surmek Neye İşarettir ? eskiden gorduğum bi ruya Ruyamda bebek & bebek pisliği gordum Cok korktuuuum...... Ruyamda Genellikle Sevdiğim Kızı Goruyorum Bir Acıklama Yaparsanız Sevinirim Oha yuhara dedim kendi kendime Ruyamda kesik baş gordum :S offff Benim Ruyam Son gunlerde ruyamda sık sık sınav olduğumu goruyorum???? Arkadaşlar bu ruyayı bi yorumlayabilirmisiniz... Olumu hissettim resmen.. Ruyamda Peygamber Efendimizi Gordum Bu Ruya Hakkında Yorum Yapın Lutfen Kafam Coook Karışık Ruyama bile girdi!!! Mars İle İlişkiye Girdim

Ucurumdan duşmek yorum yaparsanız sevinirim İlginc ve hoşuma giden bir ruya Ruyamda Annem Tarafından Bıcaklanıyorum :S aşık olduğum insanla ilgili ruyam! arkadaslar mrb yardımm lutfen onur ben Bi Gecede 4 Ruya Gordum, Lutfen Bakın... ruyamda cikolata dagıtıyom Hz.Omeri ruyamda gordum Arkadaşlar bana yardım edin lutfen... Ruyada Namaza cagırılmak cinli ruyam lutfen yorumlayın.... Yok Boyle Bi Ruya

) SUperr Lutfen Bi bakın Domates Kesmek... Ruyamda Ejderha oldurdum :S Ruyamda, Lutfen Bakın Cok Onemli lutfen yorumlayın.... Ruyamda Canakkale Abidelerini ve Şehitler Gordum Lutfen Yorumların . Ruyamda Cin Ruyamı acıklaya bilcek varmı? Cooook karisik bİ rUya COzebİlİcek? Ruyam Ne Anlama Geliyor? Lutfen Cevap! ruyamda sevdğim kızı gordum Cok garip bir ruya acıklaması sizce ne olabilir kabus ruyam ne anlama gelıyor arkadaslar ruyamda olu bi kız vardı!!! ruyamda olu bi kız vardı!!! Ruyamda arkadaşım olmuştu ruyada yeni dogan erkek cocugu Garip ruyam ruyamı yorumlayabılısınızmı Beni korkutan bir ruya .... İlk defa bu kadar guzel bir ruya gordum.Sizce ne anlama geliyor ? lutfen bakın.... isstihare ruyada yangın gormek ruyada kurbağa yavrusu Tabirden Anlayan Arkadaş Varsa Lutfen YARDIM Etsin Ruyada Cin Carpması ? Sut annem ruyasında beni pislik icine gormuş hissedilen ruyam?? Ruyamı yorumlar mısınız?? 15 Dk once Gorduğum Ruya'm

Ruyam ne anlama geliyor ilk defa bu kadar merak ettim. ruyamı yorumlar mısınız? Ruyada arkadaşı ile cinsel ilişkiye girmek! ruyami yorumlayabilirmisiniz ?? Ruyada şehit haberi & ağlamak Ruyada ışık topunun icinden gecmesi Ruyada biriyle konusmak yardım edebilir misiniz

Ruyamda kedi gordum Hayra alamet ruyam. şu ruyaya lutfen yorumlarınızı eksik etmeyin Ruyamda geleceği goruyorum... Yorumlara Lahmacun Hediye ( + REP ) yeşil goz? Ruyada BoğuLmak. Ruyamda Arkadaşımla Opuşuyordum!! amcamınoğlunun terini siliyodum :S Ruyamı yorumlarmısınız. Lutfen yorumlayın +rep aynı ruya hergece 1 hafta boyunca Hatırladığım 4-5 ruyadan biri lutfen yorumlar mısınız arkadaşlar

ruyamda gordugum sey iyimi kotumu yorumlarınızı bekliyorum ? Ruyamda; Denizde YıLan Gordum Bir Acıklamasını Yapabilirmsnz? Bilen Birisi Yorumlasın Lutfen

İki başlı yılan farklı bi ruya lutfen yorumlayın Olu kus saldırgan bir kopek saldırgan bir kopek Ruyamda Olmuş Babamı Gordum Ruyamda hoşlandığım kızı gordum. Gorduğum karışık şacma ruyamı yorumlayacak olan var mı? Ruyamda İcine girdiğim we ici ucsuz bucaksız olan bir camide genclerle namaz kılmak.! yorumlayan arkadaşlara şimdiden teşekkurler Artık Ruyamda bıcaklanmak tan bıktım Hayra yorun lutfen ! ruyamda sevdiğim kızı gordum!!!! Ruyamda Bir Kurdun Beni Isırmasını Gordum Yorumlarinizi beklİyorum Cok merak edİyorummm ! 2 akşamdır akrabalarımı olmuş olarak goruyorum... Sevdiğimi Goruorm !: Bu ruyanın anlamı ne? Kabus gibiydi... teyzemin evli bir arkadaşıyla s.x Ruyada Meryem anayı gordum! +1 soru Gorulen ruyanın tabiri illa olacak diye bişey var mı? Her Gun Aynı Kişiyi Ruyamda Goruyorum ... komik mi desem , anlamsızmı desem? Ruyamda Peygamber Efendimizin Sesi Sevdigimin Annesi Cennete girenlerden olduğumu gordum Kardesimi bogmak Ruyamda Eski Sevgilimi Gordum??? [YARDIM] Arki gormuş ablamın ruyası Arkadaşlar bu ruya kac gundur kafamın icini kemiriyor[Kıyamet]Yardım.. LUtfen bİ bakin Onemlİ cuzzamlı korkunc cocuk Gercekten Karışık Bir Ruya Lutfen Yorumlayın.! verildiyse ozur dilerim LUCID DREAMING Ruyamda sevgilim oluyordu ?? bu ne demek oluyo yaa

Lutfen yardım edin! Ruyamda olmuş anneannemi ve Arkasından Bismillah diyen adam. beyler ruya yorumlaya bilen varsa bi yardım edeblirmi : Ruyalarımı yorumlayacak biri.(Kopruden duşenler,Fıstık,Simit,Bisikletle gezmek) Ruyada Hz. Peygamberimizin Vefat Ettiğini Gormek LUTFEN YARDIMCI OLUN Ruyamda namaz kılıyordum ilk Kez olmustu ruyamın anlamını bilen varmı