Yakın bir zaman da bir akrabamın duğunu var. Dolabım da boyle ozel gunler icin her zaman şık ve abiye kıyafetleri bulundururum. Bazen belli olmuyor cok ani bir ozel gune gitmek zorun da kalabiliyorsunuz ve boylesi ani gunler de her turlu ihtimale karşı her bayanın dolabın da abiye şık kıyafetlerin olması gerektiğini duşunuyorum.
Oyle yeni bir şey almadım ama daha once giymeye fırsat bulamadığım siyah dantelli bir elbisem var onu giymeyi duşunuyorum.

İnternetten bulduğum dantelli elbise modellerini incelediğim de genellikle elbiselerin altına daha duz bir ayakkabı tercih edilmiş. Benim de cok kafam karıştı. Dantelli elbise altına bende mi acaba duz topuklu bir ayakkabı tercih etsem acaba...

Siyah elbise altına illaki aynı renk ayakkabı ve canta alınmak zorunda mı? Belki eski yıllar da zorundaydı ama gunumuz de bu şekil de artık olmuyor. Hatta zıt ve farklı renkleri elbise ile tercih edenlerin sayısı oldukca fazla..

Dantel elbiseler bana gore asla modası gecmeyen bir trend olarak yer alıyor ve cok zarif detaylardan oluştuğu icin de cok şık duruyor.

Havalar da malum bayağı ısındı. Kış ayları olsa ince yada kalın bir mus corap giyebilirdim. Şu durum da acaba diz ustu olan dantel elbisemin altına corap giymesem mi kızlar ama corap da giymesem acaba ayakkabı ayağımı acıtabilir mi ki? Neyse bakalım son kararım ne olacak sizde biliyorsunuz ki biz bayanlar surekli fikir değiştirebilen varlıklarız