Şort denince akla ne kadar yaz mevsimi gelse de artık şortlar her mevsim giyilebiliyor. Ozellikle genc bayanlar kışlık giyimlerin de oldukca sık kullandıkları kot şortlarını kalın opak coraplar ile giyiyorlar.
Malum artık havalar ısınmaya başladı hatta benim bulunduğum bolgede bircok kişi kısa kollu kıyafetler giymeye bile başladı... Kot şort modellerini genc kızlar da gormeye başladım bile..
Rahat bir giyim tarzı olan kot şortları ozellikle ilkbahar ayların da nasıl giyeceğiniz konusun da fikirler almak istiyorsanız sizler icin bazı oneriler de bulunacam.

Gectiğimiz yaz oldukca moda olan kimano tarzı ceketlerden bende eksik kalmayarak satın aldım. Hatta renk ve desenlerden alarak gittiğimiz tatil bolgesin de icine duz bir atlet tarzı body giyerek kot şortumla kombinledim. Gercekten cok şık duran bu kot şort ve kimano ceket kombini 2016 yazında tekrar trend olacağını soyleyebilirim.

Kot şort ve kot gomlekler oldukca sık tercih edilen kombinler arasın da yer alıyor. Farklı aksesuar ve takılar ile gorsel olarak da zenginleştirebileceğiniz kot gomlek şort kombinlerini ilkbahar ve yaz ayların da tercih edebilirsiniz.

Son yıllar da blazer ceketler ile yapılan kot şort kombinleri oldukca şık ve değişik durduğunu soyleyebilirim. İcinize bir gomlek ile kombinleyeceğiniz blazer ceket ve kot şort kombinlerinizi hatta bir şapka aksesuarını da ekleyebilirsiniz.

Oncelikle bahar aylarına aldanmamanızı oneririm. Bahar ayların da hava oldukca ılık veya sıcak gecerken birden yağmurlu veserin bir havaya burunebilir. Oyuzden her turlu ihtimale karşı bahar da giyeceğiniz kot şortlarınızın uzerine ince bir ceket yada hırka alabilirsiniz.