Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi geliştirmekte olduğum online oyun platformunda benimle birlikte yürüyecek "EKİP VE ORTAK" aramaktayım. Fikir üretebilen, katkı sağlayan, saygı çerçevesi içerisinde fikirlerimi tartışabileceğim ve ismimizi marka haline getirmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışabilecek bir kişi olmak zorundadır.

Ekibimizde şu anlık benimle birlikte 4 kişi bulunmaktadır.
Ekibimizde 2 grafiker 1 front-end ve 1 back-end bulunmaktadır.

NOT : Platform için harcadığım ücret miktarı verdiğim emeğin ve harcadığım zamanın da bir fiyatı bulunmaktadır.

Ekip ve Ortaklık hakkında bilgi vermem gerekirse;
  • Ortak ve ya ekip arkadaşı olmak isteyen kişi/kişiler hiç bir ücret ödemeden platforma ortak/ekip arkadaşı olabilecekler.
  • Ortak ve ya ekip arkadaşlarım discord sunucumuzda zaman geçirerek bilgi akışını sağlamalıdır.
Platform hakkında detaylı bilgi vermem gerekirse;

- Çevrimiçi(Online) oynanan oyunların turnuvalarını düzenleyen ve kullanıcılara lisans hizmeti veren bir platform içerisinde güncel oyunların bulunduğu ve oyunlar hakkında blog yazılarının olduğu bir platform.
- Daha fazlası elbette var fakat buradan yazmam pek etik olmayacaktır.

Ekip arkadaşı hakkında detaylı bilgi vermem gerekirse;
  • Konuşkan fikir üretebilen kişiler.
  • Platformda bitimine kadar olan süre içerisinde para teklif etmeyecek, boşa zaman kaybı yaratmayacak kişiler arıyorum.
  • Hafta içi her gün discord sunucumuzda minimum 4 - 6 saat geçirmelidir.
Ekip arkadaşlarımın/ortaklarımın tecrübe gereksinimlerini belirmem gerekirse;
  • CEO görevlerini benim elimden alarak sadece beni kod yazmaya odaklayacak kişi/kişiler
  • Motivasyonu yüksek ve moral kaybı yaratmayacak kişi/kişiler
  • Ekip alımlarını yönete bilecek ve ekibe yeni arkadaşlar kişi/kişiler
Şimdilik bunları söyleye bilirim detaylar için iletişime geçebilirseniz çok sevinirim.

GamerCity discord sunucusu - yada PM atabilirsiniz.