Konsantrasyonun Gucu / E-book

Bu kitapla ilk olarak Dunya Hafıza Şampiyonasına hazırlandığım yıllarda karşılaşmış ve elimden bırakamamıştım. Hala her ay en az bir bolumune tekrar goz atıyorum. Bu kitabı tek bir cumleyle ifade etmem gerekirse, "Her konu icin başarıya giden gizli yol" olarak tanımlayabilirim.
Kitapta onerilen konsantrasyon derslerini uygulamış ve elde ettiğim sonuclardan cok etkilenmiştim.
Onerilen teknikleri kullandığımda hayatıma sakin ve kesin bir guven hakim olmuştu. Bu kitaptaki bilgileri tam olarak uygularsam yuksek bir hayat standardına hem nasıl ulaşacağımı hissetmiş, hem de başarıya ulaşmanın yolunu keşfettiğimi anlamıştım. Gergin ve endişeli olan kişisel ilişkilerim tamamen değişmiş ve yaşamıma gercek bir huzur hakim olmuştu.
Yıllar boyunca hayatımda cok onemli bir yeri olan bu kitaptaki bilgileri, kendisini geliştirmek isteyen ve başarıya ulaşma arzusunda olan yakınımdaki insanlarla paylaşmaya calıştım. Ancak bugune kadar kitabı cok geniş bir kitleye sunma imkanı bulamamıştım. "Konsantrasyonun Gucu" adlı bu kitabı gercekten başarılı olmak isteyen herkesin okuması gerektiğine inanıyorum. Bu kitabı ne kadar fazla kişi okursa, dunyadaki mutlu insan sayısı da o kadar artacaktır.
İlk defa 1918 yılında "Advanced Thought Publishing Company" tarafında basılmış olan bu kitaptaki tekniklerin coğu bugun unutulmuş durumda. Kitapta bulunan her biri birbirinden onemli olan 20 dersi iyi bir şekilde calışıp, uyguladığınızda, yaşamınızın her alanında kullanabileceğiniz sihirli gucler elde edeceksiniz.
Kitapta, konsantrasyon gucunuzu eğitmek icin kullanacağınız, uygulaması cok kolay, ama cok etkin olan egzersizlerle karşılaşacaksınız.

* Sadece bu kitapta mevcut olan eşsiz tekniklerle kendinizde istek uyandırarak konsantrasyon gucunuzu nasıl geliştireceğinizi oğreneceksiniz.
* Oğrendiğiniz derin, fakat basit prensipleri uygulayarak istediğiniz her şeyi nasıl elde edebileceğinizi keşfedeceksiniz.
* Parasal olarak, calışma hayatı, insan ilişkileri ve gunluk yaşamınızın her alanında tam olarak istediklerinizi elde edeceksiniz.
* Nasıl başarılı olacağınızı ve başarı ile sizin aranızda duran engelleri nasıl kontrol edeceğinizi oğreneceksiniz.
* En zor hedeflerinizi nasıl gercekleştirebileceğinizi keşfedeceksiniz.
* Yıkıcı guclerle nasıl başedebileceğinizi oğreneceksiniz.
* Cevrenizi nasıl kontrol altına alabileceğinizi goreceksiniz.
* Nasıl bir deha olabileceğinizi ve beyninizdeki kilidi acacaksınız.
* Dunyadaki en kuvvetli gucun sizin kullanımınız icin hazır olduğunu anlayacaksınız.
* Başarı icin gerekli olan motive edici gucun kaynağını bulacaksınız.
* Gunluk basit alışkanlıklarla konsantrasyonunuzu nasıl artıracağınızı oğreneceksiniz..
* Daha once tanımadığınız beyninizdeki gucleri geliştirerek, beyninizdeki duşunmenin gucunu yoneteceksiniz.
* Başkalarının bilmediği, kendinizdeki paha bicilmez değerleri ve sınırsız gucu harekete gecireceksiniz.
* İstediğiniz ve elde etmeyi cok arzu ettiğiniz şeylere nasıl konsantre olacağınızı oğreneceksiniz.
* Arkadaşlarınızın, dostlarınızın ve yakınlarınızın da başarıya ulaşmalarına katkıda bulunacaksınız.

Başarıya ulaşmak isteyen herkes bu kitabı okumalı. Başarı dileklerimle...
Melik Duyar
Dunya Hafıza Şampiyonu

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.