Bana engel olmaya calıştığı icin vurmuştum ona. Evet burnu da kanadı ve bu yuzden beni asacaklar. Benim gibi olume mahkum bir tutuklunun boyle buyuk bir suc işleyerek Thurston gibi bir gardiyana yumruk attığı icin ipe gideceği Californiya Eyalet kanunlarında yazılıdır. Gardiyanın topu topu yarım saat acı cektiği muhakkak, ama ben yine de asılacağım.[/U]
Budalalar!... Kelepcelerle, darağacından sallandıracakları bir iple olumsuzluğumu boğazlayabileceklerini sanıyorlar! Oysa şu yeryuzune daha sayısız defalar ayak basacağım, doyasıya yaşayacağım, belki bir prens, belki bir koylu, belki bir bilgin, belki de zavallı bir budala olarak; kah yuksek yerlerde kurularak, kah bir tekerleğin altında inleyerek tekrar tekrar yaşayacağım.
Link silinmiş.
Budalalar!... Kelepcelerle, darağacından sallandıracakları bir iple olumsuzluğumu boğazlayabileceklerini sanıyorlar! Oysa şu yeryuzune daha sayısız defalar ayak basacağım, doyasıya yaşayacağım, belki bir prens, belki bir koylu, belki bir bilgin, belki de zavallı bir budala olarak; kah yuksek yerlerde kurularak, kah bir tekerleğin altında inleyerek tekrar tekrar yaşayacağım.
Link silinmiş.