Merhabalar.
PHP ile bir süredir geliştirmeler yapıp ve yazılımlar üretiyorum.
Eğer yeni bir script yaptırmak veya scriptinize eklemeler yaptırmak isterseniz PM & WhatsApp ile bana ulaşabilirsiniz.

Neler Yaparım?
PHP 7+ Versiyonunu Kullanır, Hızlı ve Güvenli Yazılımlar Üretirim.
MVC Çerçevesi İle Yönetilebilirliği Kolay, Tertemiz Kodlama Yaparım.
CodeIgniter 4 Framework'ü ile Dilediğiniz Web Sitesini Yaratabilirim.
Sıfırdan Hayal Ettiğiniz Tüm İnternet Yazılımlarını Hazırlayıp Kısa Sürede Teslim Edebilirim.
Elinizde Mevcut Olan HTML Şablonuna Admin Panelli Web Sitesi Yapabilirim.
Scriptinize Elinizde Mevcut Olan HTML Şablonu (Tema) Giydirebilirim.
Verileriniz ve Paylaşımlarınız İçin Güvenli API Servisleri Hazırlayabilirim.
Scriptlerinize PayTR, Shopier, Shipy ve Birden Çok Sanal POS Sağlayıcılarını Entegre Edebilirim.
Scriptlerinizde Ektra Eklemek İstediğiniz Modülleri veya Eklentileri Hazırlayıp Entegre Edebilirim.
Scriptlerinizin Güvenlik Açıklarını Tespit Edip Bu Açıkları Kapatıp Önlemler Alabilirim.
Script ve Yazılımlarınız İçin Hayal Ettiklerinizi Benimle İletişime Geçerek Paylaşıp, Beraber Geliştirebiliriz.

Beraber Çalışmak Dileği ile ^_^
PHP ile bir süredir geliştirmeler yapıp ve yazılımlar üretiyorum.
Eğer yeni bir script yaptırmak veya scriptinize eklemeler yaptırmak isterseniz PM & WhatsApp ile bana ulaşabilirsiniz.

Neler Yaparım?
PHP 7+ Versiyonunu Kullanır, Hızlı ve Güvenli Yazılımlar Üretirim.
MVC Çerçevesi İle Yönetilebilirliği Kolay, Tertemiz Kodlama Yaparım.
CodeIgniter 4 Framework'ü ile Dilediğiniz Web Sitesini Yaratabilirim.
Sıfırdan Hayal Ettiğiniz Tüm İnternet Yazılımlarını Hazırlayıp Kısa Sürede Teslim Edebilirim.
Elinizde Mevcut Olan HTML Şablonuna Admin Panelli Web Sitesi Yapabilirim.
Scriptinize Elinizde Mevcut Olan HTML Şablonu (Tema) Giydirebilirim.
Verileriniz ve Paylaşımlarınız İçin Güvenli API Servisleri Hazırlayabilirim.
Scriptlerinize PayTR, Shopier, Shipy ve Birden Çok Sanal POS Sağlayıcılarını Entegre Edebilirim.
Scriptlerinizde Ektra Eklemek İstediğiniz Modülleri veya Eklentileri Hazırlayıp Entegre Edebilirim.
Scriptlerinizin Güvenlik Açıklarını Tespit Edip Bu Açıkları Kapatıp Önlemler Alabilirim.
Script ve Yazılımlarınız İçin Hayal Ettiklerinizi Benimle İletişime Geçerek Paylaşıp, Beraber Geliştirebiliriz.

Beraber Çalışmak Dileği ile ^_^