Merhaba arkadaşlar yıllardır çeşitli platformlarda %100 olumlu bildirim ile satış yapan tek kişiyim desem yalan olmaz.Tüm aldığınız üyelikler aldığınız süre boyunca tarafımdan garantilidir.Şu kadar giderse bu kadar giderse diye kelime oyunları da yapmayacağım benden aldığınız tüm ürünler sadece alacağınız süre kadar garantilidir.
Sonteklif ve Sadeceon da Gofretprens kullanıcı ile satış yapmaktayım kontrol sağlayıp ona göre işlem yapabilirsiniz.Ben anında üyelik satan biride değilim tek işim bu değil bu ek kazancım olduğu için en geç 24 saatte teslimat yapıyorum tabi ki online olduğum zamanlar bekletmeden en geç 15 dakika da teslimat sağlarım.Ama alacak olan kişiler şimdiden bilsin neden teslim etmedi neden yok diye kendilerini kötü hissetmesinler diye bunu baştan belirtmeyi seviyorum.Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız ama yaşarsanız da 24 saat içinde bana bildirmeniz yeterlidir.
Olayı yanlış anlayıp aldığı üyeliği bir kaç kişi ile paylaşacak arkadaşlara tavsiyem paylaşmamalıdır.Netflix size 4 kişiye kadar paylaşabilir değil 4 ekrana kadar izleyebilirsiniz diyor.Böyle durumda telafiyi yine sağlar ama alıcıyı uyarırım diğerinde ise telafi yapmam.
Aylık Üyelik : 18 TL
3 Aylık Üyelik : 30 TL
6 Aylık Üyelik : 50 TL
Yıllık Üyelik : 70 TL
Ödeme : Papara
Yazdıklarımı okuyup almak isteyen var ise image yahut reklam olaylarına girmeden sadece bir yazı ile derdimi anlatmak istedim.Amacım uygun fiyata garanti sağlamaktır.Herkese iyi forumlar dilerim.
Aylık,3 Aylık,6 Aylık, Yıllık Netflix Satışı (Garantilidir)
Account - Lisans - Item Satışı1 Mesaj
●218 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Aylık,3 Aylık,6 Aylık, Yıllık Netflix Satışı (Garantilidir)