Kanal Linki : pm ile
Kanal abone sayısı : 8100
Toplam İzlenme: 1.744.750
Kanal açılış tarihi : 2017
Kanalın bir ihlali var mı ? :Yok
Kanal daha önce engel yedi mi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Aylık Adsense Kazancı: 250-300 TL
Fiyat: 5500 TL
Herkese merhaba, kanalımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Kanalda 500'ün üzerinde video var ve hepsi benim tarafımdan özgün olarak oluşturuldu. Kanalda bütün üniversite bölümlerinin tanıtımını yaptım. Bu alanda çalışanlar bilir, bu alanda asıl kazançlar yaz aylarında elde edilir; zira üniversite sınavından sonra özellikle tercih ve araştırma sürecinde çok yüksek hit elde edilir. Yani sıradan bir ayda 200 TL getiren bir kanal temmuz veya ağustosta 2000 TL getirir.
Size düşen, ilk etapta az kazançla yetinip, yazın da işin asıl meyvesini toplamaktır. İçerikler son zamanlarda oluşturuldu ve yükseliş hızla gerçekleşmektedir. Kanalı ilk açtığım dönemlerde ders anlatım videoları da yapmıştım bir miktar; ancak bu videolarımı beğenmediğim için sildim.. Muhtemelen kanala vereceğiniz parayı önünüzdeki eylüle kadar geri kazanacaksınız. 2013'ten beri eğitim, özellikle de üniversite bölümleri üzerine site vb. işler yapıyorum. Birçok kişiye site sattım; ve hiçbiri aldıklarına pişman olmadı. Hatta hala görüştüklerim var ki ''Abi, yazın gelir artar dediğinde içimden pek inanmamıştım; ama bu ne böyle, neden bu kadar artmış?'' diye dönüş yapan bile oldu. Çünkü normalde 400 TL getiren site yazın 4000-5000 TL getirmişti arkadaşa.
Her gün onlarca yorum geliyor videolara, bu nedenle sürekli güncel bir kanal. Hiç içerik girmeseniz dahi yıllarca sizi götürür. İçerik eklemeye devam ederseniz de artacaktır. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
8100 Aboneli PK Aktif Organik Eğitim Kanalı
YouTube0 Mesaj
●83 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- 8100 Aboneli PK Aktif Organik Eğitim Kanalı