SABRIN SANİYELERLE ÖLÇÜLDÜĞÜ YERDE NASIL KAZANIRSINIZ?
Müşterileriniz de aynı durumda. Tıpkı sizin gibi, tıklayarak websitelerinin kapılarını çalarlar. Kapı çalındığı esnada çok fazla zamanınız yoktur, hemen açılmalıdır.
Çünkü internette sabır milisaniyelerle ölçülür.
Asla unutmamanız gereken şey; en hızlı açılan sitelerin, en çok kazanan siteler olduğudur.
Hızlandıralım derken, sitenin güvenliğini w.a.r.e.z eklentiyle riske atmak diğer bir sorundur sizin için.
Çünkü korsan eklentiler uzun vadede ciddi güvenlik problemlerine neden olur.
Güvenliği riske atmadan lisanslı orijinal WP ROCKET eklentisiyle sitenizin GOOGLE PAGESPEED puanlarını yükseltiyoruz.
?Sonra bakarız? cümlesini asla kabul etmeyen optimizasyon konusunda, gecikmeyeceğinizi umuyor, uygun fiyatlı pratik çözümlerimizle tanışmanızı istiyoruz.

WP ROCKET EXTENDED LİSANS SATIN ALIM MAKBUZU

KURUMSAL BİLGİLER
Müşterileriniz de aynı durumda. Tıpkı sizin gibi, tıklayarak websitelerinin kapılarını çalarlar. Kapı çalındığı esnada çok fazla zamanınız yoktur, hemen açılmalıdır.
Çünkü internette sabır milisaniyelerle ölçülür.
Asla unutmamanız gereken şey; en hızlı açılan sitelerin, en çok kazanan siteler olduğudur.
Hızlandıralım derken, sitenin güvenliğini w.a.r.e.z eklentiyle riske atmak diğer bir sorundur sizin için.
Çünkü korsan eklentiler uzun vadede ciddi güvenlik problemlerine neden olur.
Güvenliği riske atmadan lisanslı orijinal WP ROCKET eklentisiyle sitenizin GOOGLE PAGESPEED puanlarını yükseltiyoruz.
?Sonra bakarız? cümlesini asla kabul etmeyen optimizasyon konusunda, gecikmeyeceğinizi umuyor, uygun fiyatlı pratik çözümlerimizle tanışmanızı istiyoruz.

WP ROCKET EXTENDED LİSANS SATIN ALIM MAKBUZU

KURUMSAL BİLGİLER

İLETİŞİME GEÇİN
TELEFON: 0 232 215 01 33 (mesai saatleri)
WHATSAPP: +90 541 527 56 07 (7/24)
R10: https://r10.net/empat (7/24)
FACEBOOK: https://www.facebook.com/onurozdencomtr (7/24)
MUTLU MÜŞTERİLERİM (r10 yorumlar)
Alıntı:
AtomaniA Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077709197)
EMPAT hocama çok teşekkürler,
R10 üzerinde harcadığım en verimli paraydı diyebilirim. Hit olarak etkisini görür müyüm, görmez miyim bilmiyorum ama profesyonel olarak üstüne ne düşüyorsa yaptı, hatta fazlasını da hediye etti.
Tamamen tavsiye ederim.
Alıntı:
MrKydn Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078727090)
Advanced hizmetini satın aldım bu kadar etkili olacağını açıkçası düşünmüyordum. İlgisi için ayrıca teşekkür ederim.
Alıntı:
ucellerdepo Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078792015)
5 tane sitem için hız optimizasyonu aldım. Onur hoca işini ciddi yapan ve sağlam biridir.
Alıntı:
socialoyuncu Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078806376)
Sitemi oldukça hızlandırdı, teşekkürler
Alıntı:
donanma44 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078838625)
Sitemizin hızlandırma çalışması sonuçlandı, gayet başarılı. Teşekkür ederim.
Alıntı:
mustafa44fb Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078620745)
Arkadaş ile güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Sorunlu bir sitem vardı, çok hantal ve yavaştı. Vardığımız sonuç gerçekten inanılmaz. Kendisi de çok saygılı ve bilgili bir insan. Hiç düşünmeden çalışabilirsiniz...
Alıntı:
yeneRSelvi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078597245)
Site hızlandırma ve birçok alanda arkadaş ile çalışıldı ve memnun kaldım
Alıntı:
KingCoder Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077790096)
Arkadaşla çalışılmıştır. Kesinli dediği gibi google page speed puanlarımı 97 -99 arasına kadar yükselti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Alıntı:
altuncem Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077644261)
Advenced paket satın aldım. Söz verdiği gibi hedeflediği değerlere erişti, hatta üzerinde de çıktı. Tüm sorularımızı bıkmadan, usanmadan cevapladı sağolsun sitenizin hız puanlarında düşüş varsa eğer kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler hocam.
Alıntı:
hcagla Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077878058)
Enterprise paket hizmeti aldım. Gerçekten sorunsuz bir çalışma oldu. Güvenilir ve hakkını vererek çalışan biri. Çok teşekkür ederim.
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076928910)
Merhabalar, hizmeti bende aldım, 2 gün içerisinde teslim edildi.
İçerisinde 50 kadar resminin bulunduğu ve fazlasıyla hantal bir wordpress sitesi teslim ettim. Arkadaş hediyeleri ile beraber karşılığını verdi. Kesinlikle alınası gereken bir hizmet. Tavsiye ederim. Özellikle hız konusunda gerçekten site rahatlıyor.
Aklınızda soru kalırsa bana da sorabilirsiniz.
Alıntı:
gokhan4 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077056186)
Hız optimizasyon hizmeti satın aldım gayet başarılı ilgili bir arkadaş, çok memnun kaldım. Bir e-ticaret sitesiydi içerisinde 100'e yakın ürün 300'den fazla resim vardı. Tüm optimizasyonları görüntü bozulmadan başarılı bir şekilde yaptı. 1 gün içerisinde teslim etti. Gerçekten çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Alıntı:
Erbayersoy Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077126800)
Onur bey ile ufak bir işle çalışmaya başladık. Yaklaşımı, proje sonu odaklı oluşu, müşteri memnuniyetini ön planda tutması gibi çalışma tarzından ufak başlangıçların ardına birkaç iş daha ekledik. Oldukça memnunum Tavsiye ederim
Alıntı:
PaylasimBankasi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077195422)
Onur Hocamla güzel bir çalışma oldu web site optimize edildi. google pagespeed yükseltme çalışması yapıldı.başarılı sonuç alındı . işini severek yapan birisi Her zaman çalışmak dilegiyle...
Alıntı:
ulbayelektronik Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077535056)
güvenilir ve dürüst satıcı tavsiye ederim başarılarınızın devamını dilerim
Alıntı:
SinanYS Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077587057)
bir sitem için çalıştık oldukça iyi sonuçlar elde ettim, işini iyi bilen biri öneririm.
Alıntı:
sinanmath Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076792646)
Web sitemizde yapılan optimizasyonlarda gözle görülür hız artışı elde ettik. Teşekkür ederim.
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077067351)
Aldığım hizmet konusunda bir ek rapor vermek istiyorum. Yapılan optimizasyonlar hiçbir sorun çıkartmadı ve güncelliğini korumaktadır. Arkadaş satış sonrası da fazlasıyla destek vermiştir. Bildiğnii düşünseniz bile bilmediğiniz çok fazla şey var. Uzmanına bırakın kafanız rahat olsun
Alıntı:
isiltugce Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078311644)
Mobil puanı 20 olan sitemi 85 e kadar yükseltti sunucu optimizasyonu kaynaklı sorunlara da yardımcı oldu yok gösterdi efaturayı dilemediğim halde direkt epostama gönderdi. her şey için teşekkürler dürüst bilgili uzman birisi.
Alıntı:
lordonyo Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078276996)
2 site için çalışma yapıldı. İşinin uzmanı, sorduğunuz soruların tümüne teknik bilgisiyle çok iyi yanıt veriyor. Çok memnun kaldım. Hız probleminiz var ise çözümü burada.
Alıntı:
ByTMY Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078267452)
İşinin ehli bir arkadaş ilgisi için teşekkürler.
Alıntı:
Qzen55 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078257187)
Arkadaşla çalıştık, söz verdiği gibi siteyi teslim etti. İşinin ehli ++
Alıntı:
Altayli Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078961033)
Enterprise paket hizmeti aldım. Gerçekten sorunsuz bir çalışma oldu. Teşekkürler...
Not: İşi yaptım hadi bana eyvallah deyip iletişimi kesmiyor...
Alıntı:
bariskorzay Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079201848)
Bir sitemiz için optimizasyon çalışmasını tamamladık ve iyi sonuçlar elde ettik. Diğer sitemiz içinde çalışma planlıyoruz.
Alıntı:
keleserdem Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079234782)
Hız optimizasyonu işlemi için teşekkürler Onur hocam
Alıntı:
gelarabul Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079242427)
Onur Hocam'dan site hızlandırma ile ilgili advance paket satın aldım. Hız arttırma konusunda işi bilen güvenilir bir uzman. Emekleri için tekrar teşekkür eder, bol satışlar dilerim.
WORDPRESS HIZ OPTİMİZASYONU ÇALIŞMA KAPSAMI
a) Cache/Minify/Combine Optimizasyonu
b) Resim Optimizasyonu
c) Cloudflare CDN Kurulumu/Optimizasyonu
SIK SORULAN SORULAR
İSTİSNAİ KATEGORİDEKİ SİTE TÜRLERİ
Bilgilendirme: Adsense vb. üçüncü parti script içeren websitelerinde hız optimizasyonu çalışmasında harcanan çalışma süresi ve zorluğu ciddi derecede arttığından dolayı bu siteler için paket ücretine ek 100 TL ek ücret talep edilmektedir.
Üçüncü parti script (adsense reklamları, burç, döviz, hava durumu, covid19 scripti vb.) barındıran siteler ve haber siteleri: paket ücreti + 100 TL
E-Ticaret siteleri: Sitedeki bileşenlere bağlı değişkenlik gösterir. Özel mesaj aracılığıyla teklif alabilirsiniz.
Çalışmalarımdaki tüm fiyatlara KDV ücreti (%18) dahildir.
TELEFON: 0 232 215 01 33 (mesai saatleri)
WHATSAPP: +90 541 527 56 07 (7/24)
R10: https://r10.net/empat (7/24)
FACEBOOK: https://www.facebook.com/onurozdencomtr (7/24)
MUTLU MÜŞTERİLERİM (r10 yorumlar)
Alıntı:
AtomaniA Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077709197)
EMPAT hocama çok teşekkürler,
R10 üzerinde harcadığım en verimli paraydı diyebilirim. Hit olarak etkisini görür müyüm, görmez miyim bilmiyorum ama profesyonel olarak üstüne ne düşüyorsa yaptı, hatta fazlasını da hediye etti.
Tamamen tavsiye ederim.
Alıntı:
MrKydn Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078727090)
Advanced hizmetini satın aldım bu kadar etkili olacağını açıkçası düşünmüyordum. İlgisi için ayrıca teşekkür ederim.
Alıntı:
ucellerdepo Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078792015)
5 tane sitem için hız optimizasyonu aldım. Onur hoca işini ciddi yapan ve sağlam biridir.
Alıntı:
socialoyuncu Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078806376)
Sitemi oldukça hızlandırdı, teşekkürler
Alıntı:
donanma44 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078838625)
Sitemizin hızlandırma çalışması sonuçlandı, gayet başarılı. Teşekkür ederim.
Alıntı:
mustafa44fb Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078620745)
Arkadaş ile güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Sorunlu bir sitem vardı, çok hantal ve yavaştı. Vardığımız sonuç gerçekten inanılmaz. Kendisi de çok saygılı ve bilgili bir insan. Hiç düşünmeden çalışabilirsiniz...
Alıntı:
yeneRSelvi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078597245)
Site hızlandırma ve birçok alanda arkadaş ile çalışıldı ve memnun kaldım
Alıntı:
KingCoder Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077790096)
Arkadaşla çalışılmıştır. Kesinli dediği gibi google page speed puanlarımı 97 -99 arasına kadar yükselti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Alıntı:
altuncem Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077644261)
Advenced paket satın aldım. Söz verdiği gibi hedeflediği değerlere erişti, hatta üzerinde de çıktı. Tüm sorularımızı bıkmadan, usanmadan cevapladı sağolsun sitenizin hız puanlarında düşüş varsa eğer kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler hocam.
Alıntı:
hcagla Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077878058)
Enterprise paket hizmeti aldım. Gerçekten sorunsuz bir çalışma oldu. Güvenilir ve hakkını vererek çalışan biri. Çok teşekkür ederim.
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076928910)
Merhabalar, hizmeti bende aldım, 2 gün içerisinde teslim edildi.
İçerisinde 50 kadar resminin bulunduğu ve fazlasıyla hantal bir wordpress sitesi teslim ettim. Arkadaş hediyeleri ile beraber karşılığını verdi. Kesinlikle alınası gereken bir hizmet. Tavsiye ederim. Özellikle hız konusunda gerçekten site rahatlıyor.
Aklınızda soru kalırsa bana da sorabilirsiniz.
Alıntı:
gokhan4 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077056186)
Hız optimizasyon hizmeti satın aldım gayet başarılı ilgili bir arkadaş, çok memnun kaldım. Bir e-ticaret sitesiydi içerisinde 100'e yakın ürün 300'den fazla resim vardı. Tüm optimizasyonları görüntü bozulmadan başarılı bir şekilde yaptı. 1 gün içerisinde teslim etti. Gerçekten çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Alıntı:
Erbayersoy Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077126800)
Onur bey ile ufak bir işle çalışmaya başladık. Yaklaşımı, proje sonu odaklı oluşu, müşteri memnuniyetini ön planda tutması gibi çalışma tarzından ufak başlangıçların ardına birkaç iş daha ekledik. Oldukça memnunum Tavsiye ederim
Alıntı:
PaylasimBankasi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077195422)
Onur Hocamla güzel bir çalışma oldu web site optimize edildi. google pagespeed yükseltme çalışması yapıldı.başarılı sonuç alındı . işini severek yapan birisi Her zaman çalışmak dilegiyle...
Alıntı:
ulbayelektronik Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077535056)
güvenilir ve dürüst satıcı tavsiye ederim başarılarınızın devamını dilerim
Alıntı:
SinanYS Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077587057)
bir sitem için çalıştık oldukça iyi sonuçlar elde ettim, işini iyi bilen biri öneririm.
Alıntı:
sinanmath Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076792646)
Web sitemizde yapılan optimizasyonlarda gözle görülür hız artışı elde ettik. Teşekkür ederim.
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077067351)
Aldığım hizmet konusunda bir ek rapor vermek istiyorum. Yapılan optimizasyonlar hiçbir sorun çıkartmadı ve güncelliğini korumaktadır. Arkadaş satış sonrası da fazlasıyla destek vermiştir. Bildiğnii düşünseniz bile bilmediğiniz çok fazla şey var. Uzmanına bırakın kafanız rahat olsun
Alıntı:
isiltugce Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078311644)
Mobil puanı 20 olan sitemi 85 e kadar yükseltti sunucu optimizasyonu kaynaklı sorunlara da yardımcı oldu yok gösterdi efaturayı dilemediğim halde direkt epostama gönderdi. her şey için teşekkürler dürüst bilgili uzman birisi.
Alıntı:
lordonyo Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078276996)
2 site için çalışma yapıldı. İşinin uzmanı, sorduğunuz soruların tümüne teknik bilgisiyle çok iyi yanıt veriyor. Çok memnun kaldım. Hız probleminiz var ise çözümü burada.
Alıntı:
ByTMY Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078267452)
İşinin ehli bir arkadaş ilgisi için teşekkürler.
Alıntı:
Qzen55 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078257187)
Arkadaşla çalıştık, söz verdiği gibi siteyi teslim etti. İşinin ehli ++
Alıntı:
Altayli Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1078961033)
Enterprise paket hizmeti aldım. Gerçekten sorunsuz bir çalışma oldu. Teşekkürler...
Not: İşi yaptım hadi bana eyvallah deyip iletişimi kesmiyor...
Alıntı:
bariskorzay Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079201848)
Bir sitemiz için optimizasyon çalışmasını tamamladık ve iyi sonuçlar elde ettik. Diğer sitemiz içinde çalışma planlıyoruz.
Alıntı:
keleserdem Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079234782)
Hız optimizasyonu işlemi için teşekkürler Onur hocam
Alıntı:
gelarabul Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079242427)
Onur Hocam'dan site hızlandırma ile ilgili advance paket satın aldım. Hız arttırma konusunda işi bilen güvenilir bir uzman. Emekleri için tekrar teşekkür eder, bol satışlar dilerim.
WORDPRESS HIZ OPTİMİZASYONU ÇALIŞMA KAPSAMI
a) Cache/Minify/Combine Optimizasyonu
Spoiler
website önbelleği (website cache)
tarayıcı önbelleği (browser cache)
css/js sıkıştırması (minify html/css/js)
satır içi css/js sıkıştırması (minify inline css/js)
css/js birleştirme (combine css/js)
js erteleme (defer js)
css http/2 push
js http/2 push
kritik oluşturma yolu optimizasyonu (critical rendering path optimization)
google fontları optimizasyonu (optimization google fonts)
yorum satırlarını kaldırma (remove comment lines)
wordpress emojilerini kaldırma (remove wordpress emoji)
wordpress gömülü scriptleri kaldırma (remove wordpress embeds)
gereksiz sorgu dizelerini kaldırma (remove query strings)
tarayıcı önbelleği (browser cache)
css/js sıkıştırması (minify html/css/js)
satır içi css/js sıkıştırması (minify inline css/js)
css/js birleştirme (combine css/js)
js erteleme (defer js)
css http/2 push
js http/2 push
kritik oluşturma yolu optimizasyonu (critical rendering path optimization)
google fontları optimizasyonu (optimization google fonts)
yorum satırlarını kaldırma (remove comment lines)
wordpress emojilerini kaldırma (remove wordpress emoji)
wordpress gömülü scriptleri kaldırma (remove wordpress embeds)
gereksiz sorgu dizelerini kaldırma (remove query strings)
b) Resim Optimizasyonu
Spoiler
kademeli görüntü yükleme (lazy load images)
kademeli iframe yükleme (lazy load iframes)
resimleri sıkıştırma (compress images)
png'den jpg'e dönüştürme (png to jpg)
webp dönüştürme (convert webp)
kademeli iframe yükleme (lazy load iframes)
resimleri sıkıştırma (compress images)
png'den jpg'e dönüştürme (png to jpg)
webp dönüştürme (convert webp)
c) Cloudflare CDN Kurulumu/Optimizasyonu
Spoiler
cloudflare hesabı açma (create cloudflare account)
wordpress cloudflare entegrasyonu (integration cloudflare for wordpress)
brotli aktifleştirme (enable brotli)
otomatik sıkıştırma aktifleştirme (enable auto minify)
tls 1.3 aktifleştirme (enable tls 1.3)
quic destekli http/3 aktifleştirme (enable http/3 with quic)
0-rtt bağlantı sürdürme aktifleştirme (enable 0-rtt connection resumption)
wordpress cloudflare entegrasyonu (integration cloudflare for wordpress)
brotli aktifleştirme (enable brotli)
otomatik sıkıştırma aktifleştirme (enable auto minify)
tls 1.3 aktifleştirme (enable tls 1.3)
quic destekli http/3 aktifleştirme (enable http/3 with quic)
0-rtt bağlantı sürdürme aktifleştirme (enable 0-rtt connection resumption)
SIK SORULAN SORULAR
Spoiler
Alıntı:
Teslim Süresi Hakkında Bilgi Verir misin?
Tabii ki. Yoğunluk nedeniyle teslim süresini 2 gün belirledim.
Alıntı:
Sadece Puanların Değil, Açılış Süresini ve Diğer Değerlerin de İyileştirilmesini İstiyorum. Bu Mümkün mü?
Google Pagespeed'te puanın yükselmesi ile, fcp, lcp, etkileşim süresi ve hız indeksi değerlerinin iyileşmesi doğrusal orantıda ilerliyor.
Alıntı:
Search Console'daki CLS değeri hatasını giderebilir misin? Google PageSpeed'te CLS değerini optimize edebilir misin?
Enterprise paket kapsamında Google PageSpeed'te CLS değerini de optimize ediyorum. Ancak Google PageSpeed'te CLS değerini yeşillendirebilmeyi başarabilsem dahi Search Console'daki stabilite sorunları nedeniyle, Search Console'daki uyarı çözülmeyebiliyor. Alıntı:
Hizmetinize sunucu optimizasyonu dahil mi? Hosting kullanmak şart mı?
Hizmetimde sadece site bazlı optimizasyon dahildir. Sunucunuz başarıyla optimize edildiyse site bazlı optimizasyon da başarılı olacaktır.
Teslim Süresi Hakkında Bilgi Verir misin?
Tabii ki. Yoğunluk nedeniyle teslim süresini 2 gün belirledim.
Alıntı:
Sadece Puanların Değil, Açılış Süresini ve Diğer Değerlerin de İyileştirilmesini İstiyorum. Bu Mümkün mü?
Google Pagespeed'te puanın yükselmesi ile, fcp, lcp, etkileşim süresi ve hız indeksi değerlerinin iyileşmesi doğrusal orantıda ilerliyor.
Alıntı:
Search Console'daki CLS değeri hatasını giderebilir misin? Google PageSpeed'te CLS değerini optimize edebilir misin?
Enterprise paket kapsamında Google PageSpeed'te CLS değerini de optimize ediyorum. Ancak Google PageSpeed'te CLS değerini yeşillendirebilmeyi başarabilsem dahi Search Console'daki stabilite sorunları nedeniyle, Search Console'daki uyarı çözülmeyebiliyor. Alıntı:
Hizmetinize sunucu optimizasyonu dahil mi? Hosting kullanmak şart mı?
Hizmetimde sadece site bazlı optimizasyon dahildir. Sunucunuz başarıyla optimize edildiyse site bazlı optimizasyon da başarılı olacaktır.
İSTİSNAİ KATEGORİDEKİ SİTE TÜRLERİ
Bilgilendirme: Adsense vb. üçüncü parti script içeren websitelerinde hız optimizasyonu çalışmasında harcanan çalışma süresi ve zorluğu ciddi derecede arttığından dolayı bu siteler için paket ücretine ek 100 TL ek ücret talep edilmektedir.
Üçüncü parti script (adsense reklamları, burç, döviz, hava durumu, covid19 scripti vb.) barındıran siteler ve haber siteleri: paket ücreti + 100 TL
E-Ticaret siteleri: Sitedeki bileşenlere bağlı değişkenlik gösterir. Özel mesaj aracılığıyla teklif alabilirsiniz.
Çalışmalarımdaki tüm fiyatlara KDV ücreti (%18) dahildir.