Dip switch sorunu
Donanım ve Bilgisayar0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dip switch sorunu
-
02-04-2021, 19:17:25Sorunu tamamiyle hakim olmak ve bana yardımcı olabilmek istiyorsanız baştan sona eksiksiz okuyun lütfen. Arkadaşıma sistem dizmek için sağdan soldan parçalar topladım, her şey çalıştırdım görüntü geliyor sıkıntı yok, ekran kartını değiştirdim çünkü kendi ekran kartımı denemiştim. Ekran kartını değiştirdim görüntü gelmedi. Görüntü vermeyen ekran kartını kendi anakartımda denedim görüntü geldi. Görüntü gelmiyorken 1 uzun 3 kısa bip sesi verdi araştırdım ekran kartı dip switch sorunuymuş (eski tip ekran kartları). Görüntü vermeyen ekran kartı sorunsuz çalışıyor benim anakartımda. Kendi ekran kartımı takıp biosu güncelledim ve sitede vga drivers diye birşey vardı dedim aha kesin bunu yüklersem çözülecek indirdim yükliyim derken bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diye hata aldım :(. Bu arada tüm parçaları değiştirip denedim sadece benim ekran kartında görüntü veriyor kendi ekran kartımın haricinde 2 adet eski ekran kartı daha var ikiside sağlam çalışıyor.