▼ MUTLU REFERANSLAR ▼
Alıntı:
varsaybilgisaya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079573252)
Eline emeğine sağlık, kazandığı paranın hakkını veren yüzümüzü güldüren kardeş teşekkür ederim :)
Alıntı:
hayalifenomen Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079254689)
Merhabalar,
Ne denilebilir, nasıl anlatılabilir hiç bilmiyorum. Gerçekten tüm ayrıntılarına kadar, her şeyi olması gerektiğinin fazlasını yaparak çalışmanızı tamamladığınız için teşekkür ederim. Daha sonraki sitelerde tekrar tekrar çalışacağız.
Alıntı:
Mpls Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079746891)
İşiniz hakkını fazlasıyla veriyor. Kendisinin dostluğu samimiyeti içtenliğinden dolayı daha uzun sürelerde çalışmaya devam edeceğim. Kendisine teşekkürü borç bilirim.
Alıntı:
MrUlus Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079047776)
Arkadaş konu üzerinde bulunan siteme işlem yaptı ve oldukça memnun oldum. Güzel karakterli birisi
Alıntı:
lovedone Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079048840)
Konu üzerindeki teknohocam isimli siteme hızlandırma uygulaması yaptık değerler beklentimden daha üst seviyede yükseldi. Kendisi yaklaşık 3-4 saat bizzat uğraştı teşekkür ediyorum tekrardan. Güvenilir ve ilgili birisi tavsiye ediyorum herkese. Umarım sürekli çalışırız
Alıntı:
OzyTR Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079295620)
Melih hocamdan hizmet satın alındı siteme uygulandı aradaki fark bariz ortada işini hakkıyla yapan birisi
Alıntı:
kasimt07 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079080291)
Çalışma tamamlanmak üzere çok ciddi bir fark mevcut sitede . Çok teşekkürler hocam
Alıntı:
Titimen Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079096495)
arkadaş wordpress hızlandırma işi alında saolsun hızlandırma dışında da ilgi gösterdi kendisine teşekkür ederim. Sürekli olarak kendisine wordpress işi verilecektir.
Alıntı:
projeanka Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079136808)
Hizlandirma yapildi,Basarili sonuc alindi.Tesekkurler.
Alıntı:
bilisim24 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079201849)
hizmetten gayet memnun kaldım, mobilde %80 masaüstünde %150 hız artışı sağladı, yakın zamanda diğer sitelerimin işlerinide vereceğim
Alıntı:
CyBeRPrenS Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079276948)
Melih hocamla bir site için anlaştık ve çalışmalara başladı, Daha sonra temanın fonksiyonları ve yapısından dolayı istediğim seviyeye gelmesinin çok zor olduğunu görünce, o kadar uğraşa rağmen sorunsuz iade yapan, dürüst ve güvenilir bir insanla çalıştığım için çok memnunum. Hayırlı işler dilerim.
Alıntı:
Glaukon Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079363411)
sitemizi hızlandırma çalışmamız beklentilerimizin üzerinde başarılı bir şekilde gerçekleşti, çok teşekkürler. tekrar çalışmak dileğiyle..
Alıntı:
ByMoruh Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079252040)
kurumsal çözümümüz için hızlandırma işlemi aldık gayet memnunuz.
Alıntı:
ozituR Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079572415)
Kendisinden Adsense Yerleşim ve AMP kurulum hizmeti aldık. Çok ilgili biri. Umarım çalışmanın sonuçları da çok güzel olur. Kendisine teşekkürler.
Alıntı:
baytasarimci Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079437748)
3 tane siteme hızlandırma hizmetinden satın aldım mükemmel performans sağlandı. Kendisiyle yeniden çalışmak için bir araya geleceğiz :)
Alıntı:
seferyildirim Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079516906)
Başarılı bir şekilde hızlandırma işlemi yapıldı. Yardım sever bir arkadaş.
Alıntı:
BR Medya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079549665)
Arkadaş ile wordpress konusunda çalışıyoruz sağolsun bizlere çok desteği oluyor. Kaliteli bir iş çıkartıyor her seferinde
Alıntı:
yhs Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079531538)
Hızlandırma işlemi yaptırıldı. Ellerine sağlık harika bir çalışma oldu.
Alıntı:
HarlemGezgini Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1079519154)
Melih bey ile websitem için çalıştık. Taleplerimi çok hızlı ve anlayışlı bir şekilde çözdü. Gerçekten Wordpress alanında uzman ve kaliteli bir kişilik, kendisine teşekkür ediyorum. Ticaretinde de başarılar diliyorum. Çalışmaya devam edeceğiz.
VE ÇOK DAHA FAZLASI....
Merak ettikleriniz ve daha fazlası için
iletişime geçmenizden mutluluk duyarım.
→ WHATSAPP İLETİŞİM: 0534 661 38 yetmiş altı ←
wmaraci.net özel mesaj atabilir,
yada bu konu başlığı altında
sormak istediklerinizi
sorabilirsiniz.
Merak ettikleriniz ve daha fazlası için
iletişime geçmenizden mutluluk duyarım.
→ WHATSAPP İLETİŞİM: 0534 661 38 yetmiş altı ←
wmaraci.net özel mesaj atabilir,