Herkese merhaba
PES serisi için bir çok programlar yaptım dolayısıyla kodlarımın okunamaması için kodlarımı şifreliyorum şuanda aktif olarak kullandığım araç Confuserex aracı ancak bu tür karıştırıcı programların bazı sıkıntıları oluyor virüsttotal sitesinde programımı tarayınca bir çok virüs çeşitlerini programımda var olduğunu belirtiyor ayrıca Windows defender,avast,esed,kaspersky gibi virüs savunma araçlarıda programımı ileri derece trojan,kötü amaçlı yazılım olarak algılayıp ya programımı siliyor ya da indirilmesini engelliyor forumlar nedenini açıklıyor ancak bir çok tepkiler oluyor bunun bir çözümü varmıdır ? virüs programların algılayamayacığı ya da algılasalar bile silmeyeceği tarzda obfuscation programları varmı bildiğiniz daha önce smart assembly,eazfuscator programlarını kullandığım ve şuanda aktif olarak yukarıda belirtiğim Confuserex aracını kullanıyorum bir kaç araştırma sonucunda karşıma preemptive dotfuscator aracı çıkıyor ama visual studioda bunun demosu var full satın almam gerekiyor fiyatı ise el yakıyor bu konu hakkında bilgilerini bekliyorum.
C# Kod karıştırıcı hakkında
C#0 Mesaj
●127 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Programlama Dilleri
- C#
- C# Kod karıştırıcı hakkında