Merhaba arkadaşlar, birileri amcamı arayıp dolandırmışlar. Sosyal mühendislik yaparak inandırmış kendine ve borsa programında yurtdışında adamın ortamında kazandığını zanneden amcam oynamaya devam etmiş paraları çok katlamış 30.000 TL yakın para koymuş 60 bin yapmış tabi adamın programında yapıyor bunu :) bu sebeple amcam kazandığı 60 binin peşinde değil kendi parasının peşinde. Ama artık o kadar zoruna gidiyor ve ona durumu anlattım parayı alamıyacağımızı çünkü yasal bir ortam gibi gözükmüyor yani bu adam yurtdışına gözüküyor ama Türkçe konuşuyor büyük ihtimal dolandırıcı şirket bunlar amcam gibi kaç kişiyle görüşüyorlar akşama kadar telegram programından :) Daha fazla kişi dolandırılmasın istiyorum bu kişilerin web sitesine baktım panelleride var ancak wordpress gibi gözüküyor araştırdım az çok. Login panelini denedim ama bulamadım sizce siteyi ele geçirebilir miyiz. yada 10 dakkada olsa index basabilir miyiz amcam adına çok istiyorum mutlu olsun yeterli. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim hepinizden özür dilerim.
Web siteleri burası amcamın portfünü görebilmek için panele giriş hala yapabiliyoruz ama gerçek değil adam isterse 200 milyar atar. Neler yapılabilir desteklerinizi bekliyorum.
https://stockcore.co/