Binance İtibari Para Davet Programı, hem size hem de arkadaşınıza 5 BUSD bonus kazanma şansı sunuyor. Davet edebileceğiniz arkadaş sayısı ile ilgili hiçbir kısıtlama bulunmuyor. Yani, ne kadar çok arkadaş davet ederseniz o kadar fazla bonus kazanacaksınız. Bu promosyon yalnızca iki hafta sürecektir.
Nasıl katılabilirim? Yapmanız gerekenler:
1. Adım: Özel davet bağlantınızı/QR kodunuzu daha önce Binance'e hiç kaydolmamış bir arkadaşınızla paylaşın.
2. Adım: Arkadaşınızın promosyon dönemi içerisinde Binance hesabına kaydolmak için davet bağlantısına tıklaması (veya QR kodunu taraması) gerekmektedir.
3. Adım: Arkadaşınızın hesabını açtıktan sonraki 7 gün içerisinde kredi/banka kartını (Visa/Mastercard) kullanarak en az 50 USD değerinde kripto alması gerekmektedir.
Not: Alım emrinin tamamlanmasının ardından hem siz hem de arkadaşınız 5'er BUSD bonus almaya hak kazanacaksınız.
Referans verenin bonusu:
Bonusunuz, promosyon dönemi sona erdikten sonra 7 gün içinde doğrudan spot cüzdanınıza yatırılacaktır. Kullanıcılar, Hesap Merkezi > Cüzdan > Dağıtım Geçmişi bölümünden ödüllerini görebilir.
Referans verilenin bonusu:
Arkadaşınızın bonusu nakit kupon şeklinde gönderilecektir. Kullanıcıların ödüllerini aldıktan sonra 7 gün içinde Hesap > Ödül Merkezi bölümüne giderek kuponlarını paraya çevirmeleri gerekmektedir.
Promosyon dönemi: 25/02/2021 saat 03.00 (TSİ) - 12/03/2021 saat 02.59.59 (TSİ)
Refli Link ( 5 dolar kazanmak için ) :Buraya Tıkla
Hem siz Hem ben kazanarak birbirimize destek olabiliriz kayıt olan ve işlem yapan herkese şimdiden teşşekür ederim
refsiz lik : Buraya Tıkla
Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olmuştur...
Binance Bedava 5 Dolar Dağıtıyor
Bitcoin, Ethereum ve Coin Sistemleri0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kripto Para Forumları
- Bitcoin, Ethereum ve Coin Sistemleri
- Binance Bedava 5 Dolar Dağıtıyor