MAİL TOPLAMA ( " MAIL EXTRACTOR " )

Öncelikle arkadaşlar bu araç ile bir web sitesindeki mail adreslerini toplayabiliyoruz, peki bu bize nasıl bir yarar sağlar öncelikle zamandan tasarruf etmiş oluyoruz ayrıca sosyal mühendislik seviyemiz bir tık daha ileri taşınıyor yani sitede çıkan maillere yakın düzeyde mail isimleri alarak kurbanlarımızın dikkatini daha kolay ve daha rahat çekebiliyoruz...
Bizlerin yaptığı normalde nasıl oluyordu örnek olarak ( " [email protected] " , " guveliı[email protected] " ) bu ve buna yakın şekilde mail adresi alıyorduk ama sitenin orjinal içinde kullandığı mail adreslerini öğrenirsek topladığımız mail adresleri bizlere daha fazla ilham kaynağı olacaktır, zaten bir sosyal mühendislik yapar iken öncelikle büyük küçük demeden bilgi toplamamız lazım, bilgileri topladıktan sonra topladığımız mail adres bilgilerini
1.Aşama olarak hedefimiz için özel olarak açtığımız klasöre yazıyoruz, bunu yapmamızdaki amaç düzenli olması ve aradığımızı bulma konusunda bizlere zaman kazandırmasıdır.
2.Aşamada hedefimiz bir web sitesi veya bir web sitesine bağlı bir kullanıcı ise o kişiye atacağımız mail taslağını oluşturmak olacaktır

Bu bilgi toplama sadece hack için değil hayatınız boyunca bildikleriniz üzerine eklemeniz için bir şeyler hakkında bilgi sahibi olmanız için gerekmektedir. Bu kullanacağımız tool için kali linux işletim sistemi gereklidir, bu tool dorklar ile e-posta adresleri çıkarabilirsiniz. Program taramayı yandex arama motoru üzerinden gerçekleştirmektedir bulunan mail adreslerini mail.txt dosyasına kaydetmektedir. Zaten bu bir bilgi toplama tooludur.
Ben programı facebook üzerinden denedim ve karşıma çıkardığı mail adresleri sosyal mühendislik bilgime eklenti yaptı çünkü artık hedefim facebook üzerinden olan bir kişi ise nasıl bir mail adresi almam gerektiği hakkında bilgi sahibi oldum. Toplanan her bilgi sizi hedefe bir adım daha yaklaştırır...

Kurulum :
Kod:
git clone https://github.com/capture0x/mailExtractor/
cd mailExtractor
chmod -R 755 mailtopla.py
Kullanım :
Kod:
python3 mailtopla.py