Bu anlattıklarım çete lideri veya bir çeteye katılmak isteyenler için:

Neden hayatını böyle mahvediyorsun? İnsanları öldürmekten, polisler veya diğer çete üyeleri tarafından vurulmaktan gerçekten rahatsız mısınız? Gerçekten yapmadığınız ama sargısını aldığınız bir şey için ömür boyu hapis cezası mı almak istiyorsunuz? Bunun hakkında uzun ve sert düşünün. Hapishaneye girdiğinde, rakip çetelerin peruğunu bölmeyeceğini veya sana kira ödetmeyeceğini nereden biliyorsun? Daha yüksek rütbeli bir mahkum onu ​​kullanmak istediği için telefonu karınızın üzerine kapatmak zorunda kalmak zorunda kalmak ne hissederdiniz? Aranabilmeniz için diğer erkeklerin önünde çıplak kıçınızı soymaktan hoşlanıyor musunuz? Her gün sulu yemek yemek ve minnettar olmak ister misin? Çocuklarınızın ziyaret yoluyla büyümesini izlemeye ne dersiniz? Popo yanaklarınızdan vazgeçmek ve böyle adamlarla omuzlarınızı ovmak istiyorum

Hayatının geri kalanını bir kutuda geçirmek istiyor musun

Başka bir yetişkin adamın seni izlediğini düşündüğünü hayal edebiliyor musun? Oh, işerken otursan iyi olur yoksa kıçını tekmeleyeceksin. Ve 22: 00'den sonra sifonu çekmesen iyi olur yoksa kıçını tekmeleyeceksin. Aww, sürekli dayak yediğin için üzgün müsün? İspiyonlama yapmasan iyi olur, yoksa diz kapakların kırılır, boğaz kesilir ya da ezilirsin. Şimdi bir muhbir ceketiniz var, en iyisi kıçınıza boğulma ve kira talep etme üzerine dokunduğunuz herhangi bir bahçede küçük bir ****** ve diğer mahkumlar olarak adlandırılmaya alışmak. Oynadığımı mı düşünüyorsun? 13 yıldır hapishanede ve cezaevinde çalıştım ve hepsini gördüm. Size

O adam olmak ister misin? Bir daha önünde çit olmadan hiçbir şey görmek istemiyor musunuz? Ölmek istemek?

Bu senin hayatın kardeşim. Şimdi bir bok değilsin. Şimdi tüm paran ve itibarın nerede? Sadece kurtçuk yemeğin, sadece başka bir şiddet istatistiği. Bir çeteye katılmayı çok düşünün, çünkü bu ömür boyu sürer.