Merhaba THT Ailesi Bugün Sizlere DDos Konusunu Ele Alacağım Umarım Bilmeyenler İçin Faydalı Olur
KONUDA NELER OLUCAK;
- DDOS NEDİR
-NASIL YAPILIR
-KULLANACAĞIMIZ ARAÇ

DDOS ATTACK NEDİR;
Web sunucuları gibi ağ kaynaklarının eş zamanlı olarak hizmet verebileceği isteklerin sayısı sınırlıdır. Sunucunun kapasite sınırına ek olarak sunucuyu internete bağlayan kanal da sınırlı bir bant genişliğine/kapasiteye sahiptir. İstek sayısı altyapıdaki herhangi bir bileşenin kapasite sınırını her aştığında hizmet düzeyi büyük olasılıkla aşağıdaki sorunlardan biriyle karşılaşır:
İsteklere verilen yanıtlar normalden çok daha yavaş olur.
Bazı (veya tüm) kullanıcı istekleri tamamen yoksayılabilir.
Genellikle saldırganın başlıca amacı web kaynağının normal çalışmasını tamamen engellemek, yani tam "hizmet reddi" sağlamaktır. Saldırgan, saldırıyı durdurması karşılığında para da isteyebilir. Bazı durumlarda DDoS saldırısı rakip bir firmanın itibarını zedeleme ya da işine zarar verme girişimi niteliğinde de olabilir.

DDOS ATTACK NASIL YAPILIR;
Arkadaşlar işlemi Kali Linux üzerinden Yapacağız
indirmemiz gereken bir tool var
İlk olarak terminali açıyoruz
- cd DDos-Attack komutu ile giriş yapıyoruz
- ls komutu ile içindekilere göz atıyoruz
- ls komutu ile içindekilere göz atıyoruz

chmod +x ddos-attacak.py
diyerek aktif hale getiriyoruz
ls komutu ile işlem gerçekleşmiş mi diye tekrardan bakıyoruz

Şimdi ise aracı çalıştırmak için
python ddos-attack.py diyerek aracı çalıştırıyoruz

Daha sonra " IP Target " yazan yere sitenin ip yazıyoruz

ip adresini yazdıktan sonra
port yazan yere herhangi bir port yazabilirsiniz (en çok kullanılan 4444)

İşlem bu kadardı daha sonra ddos işlemi başlıyor resimde de görüdğünüz gibi
NOT: Arkadaşlar şunu belirtmek isterimki bizzat test etmedim gerçekten işe yararyan bir araç olup
olmadığını bilmiyorum biliyorsunuz ki ddos işlemi grup halinde yapılırsa daha etkili olucaktır
ben tek olduğum için pek kullanamadım açıkcası kullanan var ise ve tool sorunsuz çalışıyor ise yorumlara yazın
diyer kişiler de faydalansın
Sizin için faydalı olduysa beğenmeyi ve fikirlerinizi düşüncelerinizi önerilerinizi yoruma yazmayı unutmayın :))