Elimde beğendiğim bir blog teması var fakat html olarak yayınlanmış. Php olarak parçalayabildim fakat SQL işlemleri sırasında oldukça zorlamakta. İlk başta her kısım için ayrı tablo oluşturuyordum (yaklaşık 20 adet ) fakat işler single page kısmına geldiğinde tamamen tıkandı. Sadece posts kısmından veri alarak yapılan videolardan farklı bir temam bulunmakta. 3 ayrı eğitim videosu izledim fakat 3ü de aynı şekilde sadece alt alta paylaşılmış blogların postlarını çekip yayınlıyordu yani benimkisi gibi indexin yanında, üstünde gibi yerlerde olmadığından tek sütün yeterliydi.Sorularım şunlar: Sizce çok fazla tablo yapmış olmam hata mıydı yoksa böyle yapmam mı gerekliydi, single page sekmesine tıklanmış olan kısmın id sini çektiğim gibi sütün ismini de çekebilmemin bir yolu var mı ve bunu daha profesyonel anlatan kanal önerebilir misiniz ?
Gelişmeye açık birisiyim ve bu işlerde tazeyim amacım öğrenmek, vakti olup sürekli yardım edebilecek mentor kişiler varsa özelden ulaşabilirler iyi forumlar
Veritabanındaki sütünlar:

Tıklandığı zaman id yi çekmek için kullanılan kod: