ADANA'da oto galerici İbrahim Unverdi, verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan ve korona hastasından aldığı tukuruğu iceceğine karıştırmaya calıştığını oğrendiği personeli Ramazan C.'den, "Seni virusle olduremedim ama kafana sıkacağım" şeklinde tehdit mesajları almaya başladığını iddia etti. Ramazan C.'den şikayetci olan Unverdi'ye savcılıktan koruma kararı verildi.
Adana'da gecen yıl eylul ayında oto galericilik yapan İbrahim Unverdi'nin, otomobil satışından elde ettiği 215 bin TL'yi ofise goturmesi icin verdiği calışanı Ramazan C., parayla birlikte ortadan kayboldu. Olaydan birkac gun sonra Unverdi'nin ulaştığı Ramazan C., parayı borcu olduğu tefeciye verdiğini one surup telefonunu kapattı. Unverdi, başka bir personelinden, Ramazan C.'nin bir koronavirus hastasından tukuruk aldığını ve iceceğine koymaya calıştığını oğrendi. Bu iddiaya şaşıran Unverdi, "Ben hayatımda boyle bir oldurme tekniği gormedim" dedi.

Olayın basına yansımasının ardından Ramazan C.'nin daha cok sinirlendiğini one suren Unverdi, tehdit mesajları almaya başladığını soyledi. Bunun uzerine Adana Adliyesi'ne giden Unverdi, Ramazan C. hakkında 'oldurmeye teşebbus' ve 'tehdit' suclarından şikayetci oldu.'SENİ VİRUSLE OLDUREMEDİM AMA KAFANA SIKACAĞIM'Savcılığın koruma talebi istediğini soyleyen İbrahim Unverdi, Ramazan C.'nin olayın basına yansımasıyla daha cok ustune geldiğini belirterek, "Bana, 'Seni virusle olduremedim. Kafana sıkacağım' şeklinde mesajlar atıyor. Keşke beni virusle oldurmeye kalkışacağına, bu dediğini yapsaydı. Annem ve babamın kronik hastalığı var. Beni koronavirus hastası yapmaya calıştığında aileme, cevredekilere bulaştırabilirdim. Kafama sıksa, sadece ben olurdum. Bu kadar şeytanlık duşunmeye ne gerek vardı. Durmadan beni oldureceğini soylediği mesajlar atıyor. Cok şukur koruma verdiler ve Ramazan C.'yi de arıyorlar. Eminim ki actığım davadan da emsal bir karar cıkacaktır" diye konuştu.'TURKİYE GENELİNDE BOYLE BİR DAVA SOZ KONUSU DEĞİL'Ramazan C. hakkında gerekli başvuruların yapıldığını aktaran Unverdi'nin avukatı Semih Nazik ise "Muvekkilim ve ailesi korku icerisinde. Bu davadan emsal bir karar cıkmasını bekliyoruz. Ulke genelinde bu zamana kadar boyle bir dava soz konusu olmadı. Korona hastasından alınan tukuruğu, muvekkilime icirmeye calışması oldurmeye teşebbustur. Bu nedenle kasten oldurmeye teşebbus suclamasıyla yargılanmasını temenni ediyoruz. Tehdit mesajlarıyla ilgili de gerekli beyanlarda bulunduk ve koruma kararı aldırdık" dedi.'KENDİM VE COCUKLARIMIN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM'Olayın ardından evden dışarı cıkmaya korktuğunu anlatan Unverdi'nin eşi Dilek Unverdi de hem kendisi hem de cocuklarının hayatından endişe ettiğini ifade etti. Dilek Unverdi, "Bu adamın nereden karşımıza cıkacağını bilmiyoruz. Perdelerimiz kapalı bir şekilde oturuyoruz. Bu kişinin yakalanmasını istiyorum. Cezasını ceksin ki ben ve cocuklarım ozgur bir şekilde evimizden cıkabilelim. Eşimi işe gonderirken hem balkondan hem de pencereden bakıyorum. Yaptığı onca şeyden sonra bize tehdit mesajları atması daha da korkuttu. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yusuf KANTARLI