AOF sınav sonucları ne zaman acıklanacak?Anadolu Universitesi Acıkoğretim Fakultesi guz donemi final sınavları tamamlandı. Kurum tarafından konu ile ilgili yapılan acıklamada, 'Acıkoğretim Sistemi sınavlarında, sınavın bitimini takip eden 3 iş gunu suresince oğrencilere sorulara itiraz hakkında tanınmaktadır. İtirazlar alındıktan sonra gelen itirazlarla birlikte madde analizleri değerlendirilir. Sınav sonucları tum bu değerlendirme surecleri tamamlandıktan sonra acıklanacaktır.' denildi.
AOF SINAV SONUCLARI NE ZAMAN ACIKLANACAK? (2021)
Acıkoğretim Sistemi sınavlarında, sınavın bitimini takip eden 3 iş gunu suresince oğrencilere sorulara itiraz hakkında tanınmaktadır. İtirazlar alındıktan sonra gelen itirazlarla birlikte madde analizleri değerlendirilir. Bu surecte acık uclu soruların değerlendirilmesi işlemi de yapılmaktadır.
12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık 2020 tarihleri aralığında online olarak gercekleşen AOF sınavının sonucları, 25 Aralık tarihinde erişime acılmıştı. Oğrenciler sonucları https://aof.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabildiler.
2020-2021 oğretim yılı guz donemi donem sonu sınavlarında 1 milyonun uzerinde oğrencinin on binlerce coktan secmeli soruya verdiği yanıtlar ile 82 bin 158 oğrencinin 16 farklı derste 240 farklı turde acık uclu soruya verdiği yanıtların değerlendirmesi yapılmaktadır.
Sınav sonucları tum bu değerlendirme surecleri tamamlandıktan sonra acıklanacaktır.
AOF sınav sonucları ne zaman acıklanacak Anadolu Universitesinden AOF final sonucları ile ilgili acıklama
İTİRAZLAR İCİN SON GUN!
AOF sınav sorularına itiraz suresi bugun sona eriyor. Kurum tarafından yapılan acıklamada, '23-24-25 Ocak tarihlerinde duzenlenen Donem Sonu Sınavları icin sınav sorularına itirazlarınızı 28 Ocak saat 23.59'a kadar Oğrenci Otomasyonundan yapabilirsiniz.' denildi.