USKUDAR'da gectiğimiz gunlerde eski milli futbolcu Tanju Colak ve arkadaşlarının bir restoranda yemek yediği goruntuleri ortaya cıktı. "2 dunya savaşı, 4 dunya kupası finali gordum ben boyle bir kaz gormedim" dediği goruntulerin sosyal medyada paylaşılması uzerine Tanju Colak ve 2 arkadaşına 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı.Uskudar İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri, iki gun once Uskudar Cengelkoy'de bulunan restorana gitmiş ve kapıda eski milli futbolcu Tanju Colak'ı gormuştu. Polis ekiplerini karşısında goren Tanju Colak kısa sure oturup cay ictiğini ve mekandan ayrılmak uzere olduğunu soylemişti. O sırada cezadan kurtulan Colak ve arkadaşlarının birlikte yemek yerken goruntuleri dun ortaya cıktı. Goruntuler uzerine Uskudar Kaymakamlığı konu ile ilgili emniyet guclerine talimat vererek gerekli cezai işlemin uygulanmasını istedi. Emniyet ekipleri Tanju Colak ve 2 arkadaşına kişi başı 3 bin 150 lira, restorana ise 4 bin 426 lira para cezası uyguladı. Goruntulerde Tanju Colak'ın "2 dunya savaşı, 4 dunya kupası finali gordum ben boyle bir kaz gormedim" dediği goruluyor.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı