Edinilen bilgiye gore, Samsun'un Atakum ilcesinden 17 Aralık'ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı 2 cocuk annesi Arzu Aygun'den bir daha haber alınamadı. Olayla ilgili kayıp kadının akrabası olduğu ileri surulen Muharrem Coşkun (37) gozaltına alındı. Muharrem Coşkun sucunu itiraf etti ve dun gece cesedin bulunduğu yeri gosterdi. Arzu Aygun'un cesedi Samsun'un Terme ilcesinin Gokceağac mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda cuval icinde curumuş halde bulundu. Kadının cesedi otopsi icin Samsun Adli Tıp Kurumuna gonderildi.
2 cocuk babası Muharrem Coşkun ise Samsun Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğu Cinayet Burosu'ndaki sorgusunun ardından bugun Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Cinayet zanlısının Arzu Aygun'u tabancayla kafasından vurarak oldurduğu ortaya cıktı.
Savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nobetci mahkemeye cıkarılan Muharrem Coşkun akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gonderildi. Muharrem Coşkun adliye cıkışı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek burada Covid-19 testi yapıldıktan sonra cezaevine goturuldu.
Tutuklanan şahsın mahkemede verdiği ifade ortaya cıktı. Şahıs sucunu itiraf ederek, "Arzu Aygun ile 2015 yılında sevgili olmaya başladık. 2018 Haziran ayına kadar ilişkimiz devam etti. Sonrasında kendisiyle bir donem uzaklaştık. Ancak bu donemde ara sıra goruşmemiz oldu. 2019 Mart ayına kadar ilişkimiz tartışmalı da olsa yine devam etti. Olay tarihine kadar kendisiyle ara sıra goruşmeye devam ettik. Olay tarihinde Arzu Aygun'u alarak Atakum ilcesi Omurevleri mevkisindeki alacaklı olduğum bir yere gittik. Bu kişilerden parayı alamayıp geri donduk. Araca binince Arzu bana, 'Kenan'ı seviyorum' dedi. 2020 Aralık ayında Arzu bana 'Kenan S. isimli kişi ile birlikte olduğunu' soylemişti. Ancak o an şaka olduğunu soyleyince ustelemedim. Olay gunu yine 'Kenan ile birlikte olduğunu' soyledi" dedi.
(İHA)