Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Beyşehir, Seydişehir ve Yalıhuyuk ilce teşkilatlarının acılışını yaptı.
Davutoğlu, Beyşehir'deki acılışta yaptığı konuşmada, memleketi Konya'da olmaktan mutlu olduğunu soyledi.

Kentteki temeli atılan bazı yatırımların hizmete girmediğini savunan Davutoğlu, bu projelerinin 2019 yılında tamamlanması gerektiğini one surdu.
Davutoğlu, iktidara en buyuk desteği Konyalıların verdiğini belirterek, şoyle konuştu:
"Yatırımlar 2016'da bıraktığımız gibi duruyor. Artık sorma vakti gelmiştir, neden bizim hizmetlerimiz aksıyor da 3-5 muteahhidin paraları hic kesilmiyor, kaynakları hic aksamıyor. Biz adalet icin yola cıktık. Ben bu toprakların cocuğuyum. Konyalıların dediği gibi 'Davutların Ahmedim.' Siyasete nasıl girdiysem oyle bıraktım. Şimdi de yarım bıraktığımız işleri tamamlayacağız. Hep beraber TBMM'ye gideceğiz, onlar istemese de hep beraber gideceğiz. İktidara geleceğiz ve ciftcimizin, esnafımızın, işcimizin hakkını, hukukunu koruyacağız."
Davutoğlu, girdi fiyatlarında ureticinin aleyhinde artışlar yaşandığını kaydetti.
Acılışın ardından esnafı da ziyaret eden Davutoğlu, daha sonra Seydişehir ve Yalıhuyuk'te parti teşkilatlarının acılışına katıldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Anıl Kuru