Lerzan Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı soru-cevap paylaşımlarıyla sosyal medyanın gundeminde oturdu.Lerzan Mutlu kac yaşında, nereli?Hayatı ve biyografisi
[h=3]LERZAN MUTLU KİMDİR?[/h]Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 İstanbul, Turk şarkıcı ve televizyon sunucusu. Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Mutlu, Erenkoy İlkokulu, Ozel Kadıkoy Kız Koleji'nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi.

10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsvicre'de bir ozel universiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Turkiye'ye geri dondu. Konservatuvar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Universitesi Turk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon calışmalarına başladı.
LERZAN MUTLU ŞARKILARI
Lerzan Mutlu Albumler
Karabuyu (2001)Yar Dediğin Arar (2004)Tam İsabet (2006)Zirve (2009)EP'lerAşk Acısı (2018)Single'larKibrit (2011)Oyuncu (2013)Kahraman (2014)Bizde Boyle (2014)Lerzan Mutlu Klipleri"Karabuyu""Benden Giden Bana Doner""Hancer""Yar Dediğin Arar""Aşk Dediğin Yurek İster""Sızım Sızım""Bir Numara""Kibrit""Oyuncu""Bir An Bile Duşunmedim""Kahraman""Beni Benden Alırsan""Farzet""Bir Alo De""Kac Kadeh Kırıldı"