Gursel Aksel Stadı'nda yelken şubesine sponsor olan firmalara plaket verilme torenine katılan Goztepe Başkanı Mehmet Sepil, sarı-kırmızılı formayla olimpiyatlarda mucadele edecek sporcu sayılarını arttırmaları gerektiğini soyledi. Yelken branşının kulubun en eski branşlardından olduğunu vurgulayan Sepil, "Turkiye'de amator branş sayısında en fazla amator branşa sahip kuluplerden biriyiz. 19 tane amator branşımız var. Milli cimnastikcimiz Ferhat Arıcan kulubumuzu olimpiyatlarda temsil edecek. Olimpiyatlara katılan sporcu sayımızı arttırmamız lazım. Yakın gelecekte yelken şubemizden de onemli başarılar bekliyoruz. Bu noktada ise sponsorların varlığı cok onemli. Onlar biliyorum ki bu işi gonulden yapıyorlar, kendilerine cok teşekkur ediyorum. Onların verdiği destek bu tarz amator branşlara desteklerinin surmesini diliyorum" dedi.
PLAKETLER VERİLDİ

Yelken Şubesi Sorumlusu Hakan Yenigun de şubelerinin son 5 yılda yeni başarılar ve dunya dereceleriyle iyi bir noktaya geldiğini belirterek, "Cok daha farklı bir ivmeyle yeni bir rotaya doğru ilerliyoruz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan, yelkenlerimizi dolduran tum sponsorlarımıza teşekkur ediyorum" diye konuştu.Konuşmaların ardından yelken şubesine destek olan sponsorlara plaketleri verildi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Davut CAN