Samsun'da kayıp olarak aranırken 42 gun sonra arazide tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Arzu Aygun ile katil zanlısı Muharrem Coşkun'un olay gunu kavgalarına tanık olan Sunduz Bayrak Kul o anları anlattı.
[h=3]"ADAMIN SESİNİ DUYDUK BAĞIRIYORDU"[/h]Kul, "Biz kızımla birlikte kavga ederlerken gorduk, sonra arabanın icinde gorduk. Surekli buraya geliyorlardı, biz sivil polis zannediyorduk, meğerse katilmiş. Kavga ederken şuphelendik, kızım jandarmaya haber verdi. Adamın sesini duyduk, bağırıyordu. Artık kadın cinayetleri son bulsun, yeter. Her gun kadınlar oluyor" ifadelerini kullandı.

[h=3]"SERT MİZACLI BİRİSİYDİ"[/h]Arzu Aygun'un cansız bedeninin bulunduğu Terme ilcesi Kozluk Mahallesi'nde oturan vatandaşlardan Yusuf Arslan ise, "İlk defa boyle bir olayla karşılaştık. Her gun bu sahilde spor yapıyorum. Boyle bir şeyin olacağını tahmin bile etmezdik. Yol kenarına atılmış, nasıl bulanamadı anlayamadım. 42 gun gecmiş, kokması lazım ama koku da yoktu. Şahsı tanıyorum, araba alım satımı yapıyordu. Yapı olarak biraz ters mizaclı biriydi. Aralarında ne yaşandı bilemiyoruz, kıskanclık yuzunden oldurduğunu duşunmuyorum" diye konuştu.
[h=3]"CESEDİ AĞACIN DİBİNE BIRAKMIŞ"[/h]Olaydan dolayı cok uzgun olduklarını anlatan Birol Kucuk, "İnsanlığa sığmayacak hareketler, gercekten cok uzulduk, diyecek bir şey bulamıyoruz. Cesedin atıldığı nokta cok sık kullanılan bir yer değil, buradan gecerken herhangi bir koku hissetmedik. Zaten burası yazlık bir nokta, kış olduğu icin cok kimse yok. Arzu Aygun'un cesedi, ağacın dibine bırakılmış. Yoldan gecerken calılardan ve dikenlerden araziyi gormek mumkun değil. Cok uzgunuz, şahsı tanıyorum, galericinin yanında calışıyordu" dedi.
[h=3]"BİRBİRLERİNİ CEKİŞTİRMİŞLER"[/h]Mahallede oturan Bahri Kul ise "Bir akşam kızım bu cifti kavga ederken gormuş ve jandarmaya haber verdi. Ama bolgeye gelen giden olmadı. Evimin onunde bir sure kavga etmişler, birbirlerini cekiştirmişler" şeklinde konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Tayfur KARA