Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu ilcesinde yaşayan 26 yaşındaki Erdinc Yılmaz'ın dizustu bilgisayar isteğini yerine getirdi.
Kas hastalığına bağlı bedensel ve konuşma engeli bulunan, kullanabildiği tek parmağıyla "Azmin Zaferi", "Gun Batımı", "Aşk ve Olum" adlı uc kitap yazan Yılmaz, kendisini geliştirmek icin Ordu Buyukşehir Belediyesinin Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarına kayıt oldu.
Bilgisayar programcılığı dalında eğitim almak isteyen Yılmaz, dizustu bilgisayar ihtiyacı konusunda Vali Sonel'e ulaşarak destek istedi.
Bunun uzerine Vali Sonel, evinde ziyaret ettiği Yılmaz'a bilgisayar hediye etti. Sonel'in, cok istediği bilgisayarı getirdiğini goren Yılmaz duygulu anlar yaşadı.
Vali Sonel, Erdinc Yılmaz'ın kendisine sosyal medyadan ulaştığını belirterek şunları soyledi:
"Kendisi durumunu anlatarak ozellikli bir dizustu bilgisayara ihtiyacı olduğunu iletti. Ben de Erdinc evladımızın bu isteğini seve seve yerine getirdim. Yoğun programımızın ardından Erdinc'i evinde ziyaret ederek, istediği dizustu bilgisayarı kendisine teslim ettim. Erdinc'i boyle mutlu gorunce bizler de mutlu olduk. İnsanlarımızın yuzundeki bir tebessum, onların hayır duaları bize yeter. Ayrıca Erdinc'in azim ve gayretinden de cok etkilendiğimi ifade etmek isterim. Başarılarının devam etmesini diliyorum. Bizler de kendisine her daim yardımcı ve destek olacağız."
Erdinc Yılmaz da Vali Sonel'e teşekkur ederek, "Sağ olsun benim de sesimi duyarak, isteğime kayıtsız kalmadı. Kısa surede yerine getirdi. Allah kendisinden razı olsun." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Hayati Akcay